3 Mart Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

3 Mart Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftası müthiş bir derbiye sahne oluyor. Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını TÜPRAŞ Stadyumu'nda paylaşacak. 3 Mart Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Her hafta daha da heyecanlı hale gelen ve çekişmesi süren şampiyonluk yarışında yeni bir perde daha açılıyor. Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Siyah beyazlılar taraftarı önüne Avrupa hedefini sürdürebilmek adına zafer elde etmek amacında. Aslan ise şampiyonluk adına dev bir adım atmayı hedefliyor. Milyonlarca taraftar da yayın bilgileri hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 3 Mart Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta ve kanalda?

3 Mart 2024 Pazar günü Trendyol Süper Lig'in 28'inci hafta mücadelesi olarak oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisi saat 19.00'da başlayacak. Kritik 90 dakika Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta ve kanalda?

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ

Mert Günok, Onur Bulut, Arthur Masuaku, Omar Colley, Necip Uysal, Al-Musrati, Daniel Amartey, Ernest Muci, Milot Rashica, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy

GALATASARAY'IN İLK 11'İ

Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerim Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

GÖZLER GOLCÜLERDE OLACAK

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında her iki takım, golcüleriyle sonuç almaya çalışacak. Bu sezon şampiyonluk yarışında geride kalan ancak Semih Kılıçsoy'a şans vererek 18 yaşında bir oyuncu kazanan Beşiktaş, derbide yine genç golcüsünden rakip fileleri havalandırmasını bekleyecek. Galatasaray'da ise gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alan Mauro Icardi, derbide görevini yerine getirebilmek için ter dökecek.

SEMİH ÇİFT HANEYE ULAŞMAYA ÇALIŞACAK

Ligin 17. haftasından itibaren düzenli olarak forma giymeye başlayan ve bu süre içinde 11 maç oynayan Semih Kılıçsoy, 9 golle siyah-beyazlı takımın en skorer ismi olarak öne çıktı. Bir gol daha atması halinde çift haneli sayılara ulaşacak Semih Kılıçoy, Beşiktaş'ta tecrübeli forvetler Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ı geride bıraktı.

Beşiktaş'taki ilk golüyle birlikte peş peşe 4 maçta rakip fileleri sarsan Semih, ligde son iki haftayı da boş geçmedi. Sakatlığı nedeniyle görev almadığı Sivasspor maçı sonrasında oynanan 4 maçta 4 gol atan siyah-beyazlı golcü, bu süreçte Trabzonspor (2), İstanbulspor ve Konyaspor ağlarını sarstı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.