30 Kasım 2018 Cuma İzmir ve Kocaeli At Yarışı Tahminleri ve Programı

30 Kasım 2018 Cuma İzmir ve Kocaeli At Yarışı Tahminleri ve Programı
Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen ve her gün gerçekleştirilen at yarışı heyecanı bugün de devam ediyor. 30 Kasım Cuma İzmir ve Kocaeli'de koşulacak olan yarışlar için hem tahminler hem de programlar hazır. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce kişiyi peşinden sürükleyen at yarışları için bugün de yeni bir maraton başlıyor. Kasasını para doldurmak isteyenler sürekli olarak hazır kupon, banko tahmin ve at yarışı programı arıyor. Google üzerinde gerçekleştirilen sorgulamalarda da kesin sonuç bulmak adına gayret gösteriliyor. İzmir ve Kocaeli'deki koşularda kazanabilecek, sürpriz yapabilecek ve kazandırabilecek atları sizler için derledik.

12 ekim cuma at yarışı tahminleri

At Yarışı için her gün binlerce kupon oluşturuluyor, tahminler yapılıyor ve yorumlar yazılıyor. Yarın İzmir'da koşulması planlanan iki şehir için hazırlıklarımız tamamlandı, istatistikler çıkarıldı ve tüm bilgilerle karşınızdayız. Gazete Damga'da yer alan kazanma yüzdesi yüksek tahminlerle siz değerli okuyucularımıza bankoya yakın değerler veriyoruz. Haberimizde okuyacağınız tahminler üzerinden sizler de kuponlar oluşturabilir ve at yarışlarındaki kazancınızı artırabilirsiniz.

Altılı Ganyan'da heyecan dolu bir gün bizleri bekliyor. 30 Kasım 2018 Cuma günü İzmir ve Kocaeli'daki yarışlar herkesi ekran başına çekecek. Peki İzmir ve Kocaeli at yarışlarında hangi atlar favori? 30 Kasım 2018 Cuma günü altılı ganyan, at yarışı sonuçları. 30 Kasım 2018 Cuma İzmir altılı sonuçları. 30 Kasım 2018 Cuma Kocaeli altılı sonuçları. TAY TV ve TJK TV'nin frekansları. Digiturk'te kaçıncı kanalda? İşte 30 Kasım 2018 Cuma günü İzmir ve İzmir'deki altılı ganyan at yarışı sonuçları. Altılı Ganyan tahminleri

Gazete Damga'da yeni günün tahminleri hazır. 30 Kasım 2018 Cuma günü İzmir ve Kocaeli'deki at yarışlarının editör tahminleri 6tek aracılığıyla sizlerle. Şansınız bol olsun..
 

30 Kasım 2018 Cuma İzmir At Yarışı Programı (Tahminler Yayınlanmadı - Güncellenecektir)


30 Kasım 2018 Cuma İzmir At Yarışı Programı
30 Kasım 2018 Cuma İzmir At Yarışı Programı

30 Kasım 2018 Cuma Kocaeli At Yarışı Programı (Tahminler Yayınlanmadı - Güncellenecektir-Güncellenecektir)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.