30 Kasım Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberleri

30 Kasım Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberleri
Dünya Kupası'na verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Trabzonspor'da Antalya kampı başladı. Bordo mavililer aradan döndükten sonra oynayacağı Fenerbahçe maçı kadar transfere de odaklandı ve pek çok isim gündemdeki yerini aldı. Özellikle orta sahaya ve forvete yapılması beklenen takviyeler konusunda gelişmeler devam ediyor. Taraftarlar oldukça heyecanlı. Peki, 30 Kasım Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberlerinde neler var? Detaylar haberimizde.

Sezon başında yaptığı transferlerle sükseli bir giriş yapan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a elenmişti. Lige de istediği girişi yapamayan bordo mavililer UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco, Ferencvaros ve Kızılyıldız'ın bulunduğu gruptan 3. olarak Konferans Ligi'ne düşmüştü. Ligde 7. sırada yer alan bordo mavililer yeniden zirveye ortak olma adına evinde ağırlayacağı maçta Fenerbahçe'yi yenmek istiyor. Dün başlayan Antalya kampı ile birlikte hazırlıklara hız verildi. Teknik Direktör Abdullah Avcı takıma 3 genç oyuncuyu katarken diğer yandan da transfer konusunda raporunu iletti. Her ne kadar çalışmalarının olmadığını geçtiğimiz günlerdeki basın toplantısında söylese de olası satışların ardından takviye yapılması gerekiyor. Peki, 30 Kasım Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberlerinde neler var? Detaylar haberimizde.


 


Hazırlık maçları belli oldu

Antalya'da Dünya Kupası nedeniyle veirlen ara nedeniyle kampa giren Trabzonspor burada iki maç oynayacak. Önce 3 Aralık'ta Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekiplerinden Hull City ile saat 16.00'da karşılaşacak Fırtına, 7 Aralık Çarşamba günü ise Premier Lig kulüplerinden Crystal Palace karşısına çıkacak. Mücadele 19.00'da başlayacak. Maçlar A Spor'dan canlı yayınlanacak.


Trabzonspor'un Antalya kampı kadrosunda şu isimler yer alıyor; 

Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Moradaoğlu, Hakan Aydın, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Taha Altıkardeş, Eren Elmalı, Emmanouil Siopis, Doğucan Haspolat, Marek Hamsik, Jean-Philippe Gbamin, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Montassir Lahtimi, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Trezeguet, Djaniny Semedo, Umut Bozok, Naci Ünüvar, Edin Vişça, Kerem Şen, Bruno Peres, Emrehan Gedikli, Poyraz Yıldırım, Arif Boşluk, Caner Uzun.


 

Marek Hamsik için karar verildi

Geçen sezon geldiği günden bu yana hem sahada hem de saha dışındaki profesyonelliği ile Trabzonspor tarihinde iz bırakan isimlerden biri olan Marek Hamsik'in haziran ayında tamamlanacak kontratı için harekete geçildi. Daha önce Napoli'yi özlediği söylenen ve antrenör olarak çalışacağı iddia edilen Slovak yıldıza Fırtına 1 senelik daha sözleşme teklif sunulacak.


maxi gomez



Celta Vigo, Maxi Gomez için istekli

Trabzonspor'da yüksek beklentilerin altında kalan ve oynanan sisteme de ayak uydurmakta zorlanan Maxi Gomez için eski kulübü  Celta Vigo devreye girdi. İspanya kaynaklı haberlerde mavi beyazlıların eski oyuncusunu geri getirebilmek için teklif yapacağı dile getirildi. İspanyol ekibini daha önce Beşiktaş ve Başakşehir'de de görev yapan Carlos Catvahal çalıştırıyor.


naci ünüvar


 

Naci Ünüvar için kritik süreç

Sezon başında Gbamin ve Yusuf Yazıcı ile birlikte kiralanan futbolcular arasında yer alan Naci Ünüvar'ın şu ana kadar fazla süre bulamaması sonrasında yeni gelişmeler yaşanabilir. Hollanda temsilcisi Ajax'ın, sezonun bu dilimine kadar geçen süreçte aynı tablonun devam etmesi halinde ocak ayında bordo mavililerle görüşme yapmasına kesin gözle bakılıyor. Gurbetçi futbolcu şu ana kadar 70 dakika sahada kalabildi. Bu da 1 maç süresi dahi etmiyor.
 

enis bardhi


 

Enis Bardhi'ye talip var

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Levante'den alınan Enis Bardhi'ye Sivasspor'un ilgisi olduğu iddia edildi. Kuzey Makedonyalı futbolcu genelde sol kanatta kullanıldığı sebebiyle veriminin düştüğüne inandığı sebebiyle kiralık olarak gitmeye sıcak bakıyor. Diğer yandan Dia Saba'nın sözleşmesini tek taraflı feshetmesi sonrası bu bögede boşluğu bulunan kırmızı beyazlıların ocak ayında girişim yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.