4.2 milyon liraya transfer olan Erencan Yardımcı 1 dakika süre alamadı!

4.2 milyon liraya transfer olan Erencan Yardımcı 1 dakika süre alamadı!
Galatasaray'dan ocak ayı transfer döneminin son gününde 4.2 milyon liralık rekor ücretle Eyüpspor'un yolunu tutan Erencan Yardımcı, dört maçlık süre zarfında takımını tribünde ve yedek kulübesinde takip etti. Henüz sahaya ayak basamadı.

Galatasaray alt yapısında yetişen Erencan Yardımcı A takım kariyerindeki tek maçını Şampiyonlar Ligi'nde oynamış ve sadece 1 dakika sahada kalabilmişti. Genç futbolcu 5 Şubat'ta sona eren ocak ayı transfer döneminde 4.2 milyon lira karşılığında Eyüpspor'un yolunu tutmuştu. Lig rekorunu kıran bu transfer gündemi de bir hayli meşgul etmiş ve konuşulmuştu. İstanbul ekibine imzayı atan 19 yaşındaki oyuncu transferinden itibaren geçen 4 maçlık sürenin yarısını tribünde diğer yarısını da yedek kulübesinde geçirdi.


İki maçta da tercih edilmedi!

Takımının şampiyonluk yolunda oynadığı zorlu mücadelelerde önemli alternatiflerinden biri haline de gelen Erencan Yardımcı, tribünde geçirdiği iki maçın ardından ilk kez Bodrumspor karşılaşmasında formasını giydi. 0-0 sona eren karşılaşmada Zafer Turan'ın tercihlerinden biri olmayı başaramadı. Bugün de deplasmanda Kırşehir deplasmanından 2-0'lık zaferle dönen İstanbul temsilcisi son 30 dakikaya 2-0 önde girerken genç oyuncu yine sahaya ayak basmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.