6 Haziran 2020 Cumartesi At Yarışı Tahminleri | Newmarket, Turffontein ve Belmont Park

6 Haziran 2020 Cumartesi At Yarışı Tahminleri | Newmarket, Turffontein ve Belmont Park
Koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki yarışlara ara verilmesinin ardından yurt dışı koşuları devam ediyor. TJK at yarışlarının başlayacağı tarihi de açıkladı ve sayılı günler kaldı. Ancak bugün cumartesi koşulacak yarışların tahminleri ile karşınızdayız. Birleşik Krallık'ta Newmarket, Güney Afrika'da Turffontein ve Amerika Birleşik Devletleri'nde ise Belmont Park yarışları var. 6 Haziran 2020 Cumartesi At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.

At yarışı heyecanı üç farklı kıtada sürüyor. Avrupa, Afrika ve Amerika'daki koşularla birlikte yarış severler de kuponlarını doldurmak ve para kazanmak için büyük bir heyecan içerisinde. Özellikle koronavirüs süreciyle birlikte daha da önem kazanan yurt dışındaki yarışlar için büyük bir ilgi var. Gazete Damga ekibi olarak bu üç önemli organizasyonlara dair tahminlerimizi sizlerle buluşturacağız. 6 Haziran Cumartesi Birleşik Krallık'ta Newmarket, Güney Afrika'da Turffontein ve Amerika Birleşik Devletleri'nde ise Belmont Park at yarışı tahminleri haberimizde.
 


6 Haziran Cumartesi Newmarket Birleşik Krallık at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 15:15'te. Son koşu da 19:55'te yapılacak. Newmarket at yarışı tahminleri haberimizde yer alacak.


6 Haziran Cumartesi Turffontein Güney Afrika at yarışı tahminleri

Johannesburg'da yer alan pistte ilk yarış heyecanı saat 12.20'de yaşanacak. Maraton 16:50'ye kadar sürecek. Toplamda 9 koşu gerçekleşecek. Turffontein at yarışı tahminleri habeirmizde yer alacak.


6 Haziran Cumartesi Belmont Park Amerika Birleşik Devletleri at yarışı tahminleri

Belmont Park, New York sınırlarının hemen doğusunda, Elmont, New York'ta bulunan, kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük bir safkan at yarışı tesisidir. Akşam saatlerinde başlayacak heyecanın ilk saati 20:15 oldu. Gece yarısına kadar sürecek olan koşular 00:36'da tamamlanacak. Belmont Park at yarışı tahminleri haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.