8 Haziran 2018 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri - Sonuçları

8 Haziran 2018 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri - Sonuçları
İstanbul ve Bursa'daki yarışlar öncesinde altılı ganyan takipçileri büyük bir sabırsızlıkla yayınlanacak olan hazır ve banko kuponlar için bekleyişte. Gazete Damga'da yer alan tahminlerle hangi atların favori veya sürpriz olduğunu görüntüleyebilirsiniz. 8 Haziran 2018 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Tahminleri ve Sonuçları haberimizde bulunuyor.

Hafta içi her gün yayınlanan tahminleriyle at yarışı severlere rehberlik eden ve yüksek isabetli oranlarıyla kasalarını da büyük ölçüde dolduran Gazete Damga'da bugün de bülten hazırlandı. At yarışı severlerin sıkı sıkıya takip ettiği hazır kuponlar, editör kuponları ve yorumlar geliyor. Bunlar üzerinden oluşturulabilecek olan tahminlerle at yarışının keyfi yaşanıyor. Siz değerli okuycularımız için hazırlanan tahminler umarız bol kazançla dönüş sağlar. İşte 8 Haziran 2017 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı tahminleri..

Altılı Ganyan tahminlerimizde neler var?
At yarışları için hazırlanan tahmin&bültenimizde güne dair tahminler yer almaktadır. Detaylı analizler için 6tek web sitenize gitmeniz önerilmektedir. Böylece koşulacak olan pistlerden atların son dakika sağlık durumuna kadar pek çok bilgiyi görebilirsiniz. Ayrıca ekibin oluşturduğu tahminler haberimizde bulunmaktadır.

6Tek Altılı Ganyan Bülteni'nde hangi bilgiler yer alıyor
Bültenimizde atların en iyi ve en kötü değerleri, koşu mesafelerindeki tutar veya tutarsızlıklar, diğer atlara göre derecelerinin sıralaması, çim veya kum piste göre değerlendirmeler ve editör tahminleri bulunmaktadır.

6Tek Altılısı nasıl oynanır?
Haberimiz içinde yer alan tahminler güne dair tüm koşular için oluşturulmuştur. Farklı kuponlarda farklı tercihler yer almaktadır. Yukarda belirttiğimiz gibi değerlere ve istatistiklere önem veren birisi iseniz 6Tek web sitesinden de faydalanarak tüm tahminleri göz önüne alıp kendi kuponunuzu oluşturabilirsiniz.

8 Haziran 2018 Cuma İstanbul ve Bursa At Yarışı Sonuçları
İki ilde koşulacak olan koşular büyükb ir heyecanı da beraberinde getirecek. At yarışı nasıl izlenir sorusunun cevabını araştıran okuyucularımız TAY TV ve TJK TV olmak üzere internet ortamında pek çok siteden sonuçları da takip edebilir. Ancak kesin sonuçlar tjk.org'da yer alan sonuçlardır. İkramiyeler de buradan sorgulanmaktadır.

8 Haziran 2018 Cuma Bursa İstanbul At Yarışı Tahminleri de tamamlandı. Ganyan bayinizi evine getiren gazetemiz, para kazanmanın mutluluğunu sizlere yaşatmak istiyor. Peki iki ilde koşulacak olan yarışlarda hangi atlar favori? Altılı Ganyan bugün nek adar verdi? İşte 8 Haziran 2018 Cuma Bursa ve İstanbul At Yarışı Tahminleri ve Altılı Ganyan Bülteni

Altılı Ganyan'da heyecan dolu bir gün bizleri bekliyor. 8 Haziran 2018 Cuma günü İstanbul, Bursa ve İstanbul'daki yarışlar herkesi ekran başına çekecek. Peki İstanbul ve Bursa at yarışlarında hangi atlar favori? 8 Haziran 2018 Cuma günü altılı ganyan, at yarışı sonuçları. 8 Haziran 2018 Cuma Bursa altılı sonuçları. 8 Haziran 2018 Cuma İstanbul altılı sonuçları. TAY TV ve TJK TV'nin frekansları. Digiturk'te kaçıncı kanalda? İşte 8 Haziran 2018 Cuma günü Bursa ve İstanbul'daki altılı ganyan at yarışı sonuçları. Altılı Ganyan tahminleri 

Gazete Damga'da yeni günün tahminleri hazır. 8 Haziran 2018 Cuma günü Bursa ve İstanbul'daki at yarışlarının editör tahminleri 6tek aracılığıyla sizlerle. Şansınız bol olsun...

İşte 8 Haziran 2018 Cuma günü Bursa tahminleri - Grafiği net görebilmek için görsele tıklayın
Program açıklandığında tahminler web sitemizde olacaktır.

1 Haziran 2018 Cuma İstanbul At Yarışı Tahminleri (Geçen haftanın tahminleridir. Güncellenecektir.) 

1 Haziran 2018 Cuma İstanbul At Yarışı Tahminleri 

1 Haziran 2018 Cuma Bursa At Yarışı Tahminleri (Geçen haftanın tahminleridir. Güncellenecektir.) 

1 Haziran 2018 Cuma Bursa At Yarışı Tahminleri 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.