8 Ocak 2021 Cuma Kocaeli ve İzmir At Yarışı Tahminleri

8 Ocak 2021 Cuma Kocaeli ve İzmir At Yarışı Tahminleri
8 Ocak 2021 Cuma Ankara ve İzmir At Yarışı Tahminleri ile karşınızdayız. İki ilde koşuşacak yarışlar öncesinde binlerce kişi kuponlarını doldurmak ve para kazanmak amacında. Bu sebeple de Google başta olmak üzere birçok arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyorlar. İşte detaylar...

Koronavirüs sebebiyle sevenlerinin hasretle beklediği at yarışları yeniden başladı. Dün İzmir ve Şanlıurfa'da koşulan yarışlarda binlerce kişi yine büyük bir heyecan yaşadı. Gözler ise bugüne çevrildi. Yine iki şehirde yarışlar var ve okuyucularımız daha önce de olduğu gibi Gazete Damga ile hazır kupon ve banko kupon araştırması gerçekleştiriyor. İşte 8 Ocak 2021 Cuma Kocaeli ve İzmir At Yarışı Tahminleri haberimizde yer alıyor.


 

8 Ocak Cuma Kocaeli at yarışı tahminleri

Öğle vaktinde başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 13.30'da. Son koşu da 17:00'da yapılacak. Ankara at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.


8 Ocak Cuma İzmir at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 18:30'da. Son koşu da 20.30'da yapılacak. İzmir at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.