A Spor'da Kemal Belgin'den Anastasios Bakasetas hakkında şok sözler! Taraftar çıldırdı

A Spor'da Kemal Belgin'den Anastasios Bakasetas hakkında şok sözler! Taraftar çıldırdı
Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas'ın transferi sonrasında yaşanan soru skandalının ardından bu kez de milyonlarca kişinin izlediği A Spor'da izleyenleri şoke eden sözler sarf edildi. Kemal Belgin, yıldız oyuncunun nişanlısı ile çıktığı gezi sonrasında sakatlanmasına yönelik ifadeleri ile taraftarı adeta çıldırttı.

Süper Lig'de bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle adını zirveye yazdıran ve Trabzonspor'un lider olmasına da büyük katkı sağlayan Anastasios Bakasetas birkaç haftadır sakatlığı sebebiyle önce kadroya alınmamış sonrasında ise Rize maçında sonradan oyuna girerek ilk 11'de yer almamıştı. Beşiktaş maçında sahaya çıkan Yunan futbolcu kısa süre içerisinde sakatlanarak yerini Siopis'e bırakmıştı. Bordo mavililerin İstanbul'da Beşiktaş'a karşı aldığı galibiyetin yorumlandığı programda şoke eden ifadeler kullanıldı. A Spor yorumcusu Kemal Belgin, Bakasetas ve nişanlısı hakkındaki sözleriyle izleyenleri şaşırtı. Taraftarlar da sosyal medyadan kanala ve yorumcuya tepki yağmurunda bulundu.


 


Nişanlısına çirkin yakıştırma

Belgin Bakasetas'ın nişanlısı hakkındaki imalarıyla da birleştirdiği sözlerinde "Hatırlıyor musunuz veya gördünüz mü bilmiyorum. Pazartesi günü Bakasetas'ın fotoğrafı çıktı. Trabzon'un dışında bir yere yanındaki hanımla tatile gitmiş. 24 saat mi 36 saat mi ne... Çok da güzel bir bayan. Nişanlısıymış güya. Bilmiyorum öyle dediler. Ben de Ömer Üründül'e dedim ki Bakasetas en kısa sürede sakatlanır. O da "Yapma" dedi. "Göreceğiz" dedim" ifadelerini kullandı.


anastasios bakasetas


 

Düzeltmeye çalıştılar

Yayında konuk olarak bulunan Levnet Tüzemen, Kemal Belgin'in skandal sözlerinin ardından "Ama darbeye bağlı" cevabını verdi. Belgin ise bu sözleri "Abi sen boşver. Yine darbeye bağlıdır ama..." dedi. Cüneyt Şen ise; "Yine de bizi ilgilendirmez izin gününde ne yaptığı" demekle yetindi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.