Aatıf ve Dirar kararı!

Aatıf ve Dirar kararı!
Süper Lig'de kötü günler geçiren Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe ile ilgili flaş bir karar alındı. Bu iki oyuncu kesinlikle afedilmeyecek ve devre arasında yollar ayrılacak. Volkan Demirel'in durumunda ise belirsizlik sürüyor.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe ile yollar ayrılıyor. Yönetim aldığı karar doğrultusunda iki oyuncuyu devre arasında takımdan gönderecek. Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe şartlar oluşursa satılacak, en kötü ihtimalle ise başka bir takıma kiralanacaklar.

Volkan geri dönebilir

Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe dışında Fenerbahçe yönetimi kaptan Volkan Demirel'i de kadro dışı bırakmıştı. Volkan Dereağzı Tesisleri'nde çalışmalarını disiplinli bir şekilde sürdürüyor. Ancak yönetim Volkan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı yeterli bulmadı. Volkan net bir şekilde yönetim ve yardımcı antrenör Erwin Koeman'dan özür dilerse affedilecek.

Yeni kadro dışılar gelebilir

Fenerbahçe yönetimi Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe benzeri tavır sergileyen oyuncular olursa gözlerinin yaşına baklayacak. Bu oyuncularda kadro dışı kalacak. fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.