Abdou Harroui paylaşılamıyor

Abdou Harroui paylaşılamıyor
Hollanda Erediviisie'de Sparta Rotterdam forması giyen Abdou Harroui birçok takımı peşine taktı. Fas asıllı Hollandalı futbolcu için dört ülkeden talip var.

Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan Hollanda'da futbol ligleri sona erdirilmiş ve sıralamaya göre uluslararası kupalara katılımın geçerli sayılacağını açıklanmıştı. Eredivisie takımlarından Sparta Rotterdam'da oynayan Abdou Harroui de bitirilen sezonun en çok adından bahsedilen isimlerinden biriydi. Rotterdam ekibi Sparta'da forma giyan 22 yaşındaki futbolcu kısa sürede birçok takımın dikkatini çekmeyi başardı.

Altyapısından yetiştiği Sparta Rotterdam'da toplamda 68 maça çıkan ve 12 gol atıp 10 da asist yapan yıldız oyuncu için İngiltere, Almanya, İspanya ve İngiltere'den talipler var. Koronavirüs sebebiyle birçok ligin tatil edilmesi sonrasında transferindeki durum da merak konusu haline gelen Harroui takımında kalmaya da sıcak bakıyor. Ailesi olarak gördüğü Sparta'da oynamaktan keyif aldığını ifade eden orta saha oyuncusu için 3-4 milyon euro bonservis istenmesi bekleniyor.

abdou harroui

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.