Abdülkadir Ömür o imzayı attı! Anlaşma 2 yıllık

Abdülkadir Ömür o imzayı attı! Anlaşma 2 yıllık
Çaykur Rizespor'a attığı 2 golle çıkışını taçlandıran Abdülkadir Ömür kariyeri ile ilgili önemli bir anlaşmaya imza attı.

İki yıldır futbol kamuoyunun parmakla gösterdiği isimlerden biri olan ve dev takımları peşinde koşturan Abdülkadir Ömür'ün yeni adresi belli oldu. Menajerlik hakları için Necdet Ergezen ile anlaşmaya varan genç yıldızın imzasının perde arkasında da kritik bir isim var. Daha önce pek çok kesim tarafından konuşulan Burak Yılmaz ile olan yakın ilişkisini temsil anlamında resmiyete döken futbolcunun görüşmelerini artık Ergezen yönetecek.

Tepki var!
19 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'da kadro dışı kalmadan önce hakkında "Abdülkadir Ömür'ü İstanbul'a götürüyor" haberleri çıkan Burak Yılmaz'ı temsil eden menajerle anlaşması bordo mavili taraftarların sosyal medyada tepkisine de neden oldu. Birçok taraftar Burak Yılmaz ile aynı şirketi seçmesi ile ilgili olarak olumsuz mesajlar gönderdi.

Anlaşma 2 yıllık
Elinde Dorurkhan Toköz, Mustafa Kapı gibi isimlerin temsil haklarını bulunduran Necdet Ergezen Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür ile 15.12.2018 başlangıç 15.12.2020 son olmak üzere 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Burak da çalışıyor
Abdülkadir Ömür ve Trabzonspor yönetimi arasında köprü görevi görecek olan menajer Ergezen Bordo Mavililerin kadro dışı kalan oyuncusu Burak Yılmaz’ın da menajerlik görevini yürütüyor. Ergezen Burak’ın Trabzonspor’a transferinde 800 bin Euro gibi bir rakam kazanmıştı. 61SAAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.