Abdullah Avcı gitmeden raporunu verdi! Listede kimler var? O isim hakkındaki sözleri şaşırttı

Abdullah Avcı gitmeden raporunu verdi! Listede kimler var? O isim hakkındaki sözleri şaşırttı
Alanyaspor maçından sonra takımın başına geçen ve tamamlanan sezon sonrası dün basının karşısına çıkan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transferde istediği isimler konusunda yönetime rapor verdi. Basın toplantısında ise hakkında açıklama yaptığı bir oyuncu dikkat çekti. Peki Avcı'nın listesinde kimler ve hangi futbolcularla görüşülüyor? 17 Mayıs 2021 Pazartesi Trabzonspor haberlerini okuyabilirsiniz.

Gervinho ve Bruno Peres ile bombaları patlatan ve transfer sezonuna bomba gibi bir giriş yapan Trabzonspor'da harekat devam ediyor. Bordo mavililer belirlenen isimlerle görüşmelerini sürdürürken merkez olarak da İtalya'yı belirledi. İki ismi bu ülkeden kadrosuna katan ve bir dizi temaslarda daha bulunan yönetim en iyi hamleleri yapabilmek adına yoğun mesai harcıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı da istediği oyuncuları çıkacağı tatil öncesinde sundu. Listede birçok isim var. Süper Lig'de adından söz ettirmiş futbolcular da bunlara dahil. Peki Avcı'nın listesinde kimler ve hangi futbolcularla görüşülüyor? 17 Mayıs 2021 Pazartesi Trabzonspor haberlerini okuyabilirsiniz.

Hosseini kararı ne olacak?

Takımda sözleşmesi bitecek oyunculardan Majid Hosseini ile ilgili olarak konuşan Abdullah Avcı; 'İnsiyatif kullanmak isterse saygı duyarım. Eğer istemezse de kurumum adına kararı veririm' açıklamasında bulunmuştu. Devre arasında İranlı futbolcuya güvendiğini söyleyip yanından ayrılmaması için ikna eden deneyimli teknik direktör oyucnusundan da zor dönemde faydalanmıştı. Ayrıca sözleşmesinin de uzatılması için de görüşmüştü. Ancak dünkü açıklamalar sonrasında Hosseini'nin takımda kalması ihtimalinin düşük olduğu görüldü.


Trabzonspor Birger Meling'i istiyor! Birger Meling kimdir? Kaç yaşında ve nereli


Gervinho kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Milli takım kariyeri

Listede kimler var?

Abdullah Avcı'nın transferini istediği isimlerle birlikte şampiyonluğa oynamak adına görüşmelerine devam eden Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi birçok ülkede mesai yapıyor. İtalya'da Cornelius konusunda Parma ikna edilmeye çalışılıyor. Diğer yandan ise Nimes forması giyen Birger Meling için nabız yoklanıyor. Süper Lig'den ise Biglia'nın adı ilk sıralarda yer alıyor. Yerlilerde ise Emirhan ve Barış Alper temasları devam ediyor. Yaz transfer döneminde Trabzonspor'u hareketli günler bekliyor. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.