Abdullah Avcı istedi dünya devi ile görüşmeler başladı! Afrikalı yıldıza teklif... Flaş isme Djaniny taktiği

Abdullah Avcı istedi dünya devi ile görüşmeler başladı! Afrikalı yıldıza teklif... Flaş isme Djaniny taktiği
Gençlerbirliği ile oynayacağı maçla birlikte Süper Lig'de bu sezonu tamamlayacak olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Bordo mavililerin teknik patronu Abdullah Avcı, birçok isim üzerinde raporunu yönetime sunarken temaslar da sıklaştırıldı. Gündemde iç ve dış transferde çok sayıda futbolcu var. 13 Mayıs Perşembe Trabzonspor haberleri sizlerle...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verebilmek adına uğraş verecek olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan gelen rapor rotayı belirliyor. Deneyimli hoca kadrosunda görmek istediği futbolcuların adlarını ilettiği yönetimden artık geri dönüş bekliyor. Mevcut kadrodan Baker'ın takımda tutulmasını isteyen deneyimli antrenör, alternatif isimlerin de kazandırılması yönünde seçenekleri değerlendiriyor.

Lewis Baker: Chelsea'den kiralanan Baker sezonun genelinde çok önemli bir performans göstermedi ancak son dönemde seviyesini yukarı çekmeyi başardı. Son attığı frikiki golü ile de akılları karıştırrdı. Abdullah Avcı da öğrencisini gelecek sezon yanında görmek istiyor. Sözleşmesinin de son senesine giren Jamaika asıllı İngiliz oyuncu için Londra ekibi Chelsea ile görüşmeler başladı. İlk hamle yeniden kiralama yöntemi.


Takuma Asano: Partizan ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Takuma Asano için ilgi var ancak bu konudan yana kulübün başı ağrıyabilir. Çünkü Partizan oyuncusunun feshi sonrasında FIFA'ya başvurdu. Yasal süreç olası bir transfer sonrasında Trabzonspor'u olumsuz etkileyebilir. Japon oyuncunun menajeri de bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağının garantisini verdi. Djaniny taktiği ile yıldız oyuncuya imza attırılabilir.


Gervinho: Parma ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek Afrikalı yıldız Gervinho da Trabzonspor'un listesinde. Ancak sadece maliyetinin uygun olması şartıyla. Bonservis bedeli ödemek istemeyen Fırtına, Fildişili yıldıza 'bonservisini al gel' dedi. Eğer anlaşma sağlanırsa Nwakaeme ile birlikte aynı ücret seviyesi kendisine sunulacak. 33 yaşındaki futbolcu bu sezon Serie A'da çıktığı 23 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.