Abdullah Avcı onu istedi! Uros Milovanovic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Abdullah Avcı onu istedi! Uros Milovanovic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
En yakın rakibi Konyaspor'un 9 puan fark atan ve ezeli rakipleri karşı da ezici bir üstünlük kuran Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer oldukça iyi verim aldığı hücum hattına bir takviye daha yapacak. Döviz kurunun da yükselmesi ile gelecek vaat eden isimlere yönelen Fırtına'da gündeme gelen son ismin Uros Milovanovic olduğu öğrenildi. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Uros Milovanovic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizd

Atakaş Hatayspor'u 2-0 yenerek yoluna doludizgin devam eden ve şampiyonluk yolunda yarın Altay ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Bordo mavililer Kouassi'ye imze attırarak başlattığı harekatta sıra forvete geldi. Koita'nın bugüne kadar herhangi bir varlık geösterememesi sonrasında kiralık gönderilmesi gündeme geldi. Giresunspor'a verilmesi konusunda çeşitli haberlerin çıktığı Gineli futbolcunun yerini doldurmak Abdullah Avcı, Sırbistan'da forma giyen Uros Milovanovic'in adını verdi. Taraftarlar da genç futbolcu hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Uros Milovanovic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.



14 takım peşinde

Adı transferde geçen Uros Milovanovic için son dönemde birçok kulüp devreye girdi. Özellikle Almanya ve İtalya'dan. İzlenmesi ve temaslarda bulunulması konusunda çalışmalar var. Trabzonspor bu transferde yalnız değil. Sırp futbolcuyu izleyen 14 takım daha mevcut. yetiştirdiği ve oynattığı genç oyucnularla dikkat çeken bordo mavililerin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması kozuyla da birlikte anlaşmaya daha yakın olduğu öngörülüyor.
 

uros milovanovic
 

Uros Milovanovic kimdir?

Uros Milovanovic 18 Ekim 2000 tarihinde Almanya'nı Duisburg kentinde doğmuştur. Futbola OFK Beograd alt yapısında başlamış ve denenmek üzere Levante tarafından kadroya katılmıştır. Sonrasında ülkesine geri dönen golcü futbolcu, Kızılyıldız ve Graficar alt yapılarında da oynadı. Radnicki Nis ile ilk a takım denyimi yaşadı. 2021 yılıının şubat ayında Radnik Surdulica'nın yolunu tuttu. Bu sezon çıktığı 19 karşılaşmada 7 gol atıp 2 de asist yapatı ve 1312 dakika sahada kaldı. 21 Yaş Altı Milli Takım formasını 2 kez giydi. Boyu 1.90 cm olan Milovanovic iki ayağını da kullanabiliyor. Güncel piyasa değeri 150 bin eurodur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.