Abdullah Avcı raporunu hazırladı! İşte Trabzonspor'da beklenen transferler...

Abdullah Avcı raporunu hazırladı! İşte Trabzonspor'da beklenen transferler...
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeye kararlı olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı yeni kadrosu için harıl harıl çalışıyor. Deneyimli teknik adam raporunu hazırlarken hareketli bir yaz dönemi Fırtına'yı bekliyor.

Üst üste kaybettiği puanlarla zirve mücadelesinden uzaklaşan Trabzonspor'da gelecek sezonun takviyeleri hakkında fikir alışverişi yapılmaya devam ediliyor. Abdullah Avcı'nın istediği oyuncular doğrultusunda harekete geçen yönetim son güne kadar hareketli bir dönem yaşayacak. Avcı'nın alınmasını istediği oyuncular konusunda rotasını az çok belirlediği öğrenildi.


Uğurcan'a kesin gözle bakılıyor

Performansıyla bu yıl Trabzonspor'un en önemli yüzü olan Uğurcan Çakır için Avrupa devleri sırada. Genç file bekçisi Avrupa Şampiyonası'nda da şu an için ilk kaleci olarak boy gösterecek gibi gözüküyor. Eğer milli takımımız iyi bir başarı elde ederse pazarlıkların yapılacağı seviye daha da yukarı çıkacak. Uğurcan hali hazırda Türkiye'nin de piyasa değeri en yüksek oyuncusu ve kalecisi. Gittiği takdirde de arkasından gelen Erce ve Arda ile devam kararı verilebilir.


Beklere takviye

Joao Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra Kamil Ahmet'in sakatlığı ve Serkan'ın da formsuzluğu ile sarssılan bordo mavililer burada stoper Hüseyin ile mücadele ediyor. Performansı hayal kırıklığı olan genç oyuncunun forma giydiği bölge için arayışlar başladı. Diğer tarafta ise Marlon'u her ne kadar oynatmasına rağmen Avcı'nın bonservisinin alınmasına onay vermeyeceği tahmin ediliyor. Zaten Danny Rose ocak ayında kapıdan döndü. Yerli bir bek de alınacak.


Orta saha ve ön liberoya da transfer

Bu sezon rakiplerine karşı kolay pozisyon veren ve direnç konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor Baker'in sözleşmesinin bitecek olması ve Flavio'nun da Avcı tarafından sürekli oynatılmaması takviyeyi de beraberinde getireiir.


Kanatlar için alternatif

Alternatifsizlik nedeniyle Nwakaeme'in sürekli oynamasından dolayı bu bölgede onunla rekabete girecek bir isim aranıyor. Afrikalı yıldızın sırtındaki yükü almak isteyen Avcı sağ kanatta da sakaltıkla uğraşan Abdülkadir'i yedekleyecek birini arıyor.


Forvete bir değil iki

Alexander Sörloth sonrasında Afobe'den hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'a Djaniny de beklenen katkı sağlayamadı. Yeşil Burun Adaları vatandaşı futbolcu Arabistan'da sahip olduğu pazar sebebiyle cazip bir isim. Kiralık sözleşmesi bitn Afobe'nin kontratı yenilenmeyecek. Djaniny de ayrılırsa takviye sayısı iki olacak. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.