Abdullah Avcı Trabzon'da!

Abdullah Avcı Trabzon'da!
Nenad Bjelica'nın ayrılığı sonrası Trabzonspor'a geri dönen Abdullah Avcı, az önce Trabzon'a indi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı; "Yeni gelmedim, geri geldim" dedi.

Trabzonspor'a uzun süre sonra şampiyonluk kazandıran ilk teknik direktör olarak kayıtlara geçen ve 2 Süper Kupa zaferi de yaşayan Abdullah Avcı, az önce Trabzon'a indi. Yardımcılarıyla birlikte şehre gelen deneyimli teknik adam, havalimanı çıkışında basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

"Yeni gelmedim geri geldim"

Kendisini bekleyen taraftarların pankartla karşıladığı Abdullah Avcı, çıkışta açıklamalarda bulundu. Avcı; "Yeni gelmedim, geri geldim. Nereden baksanız 7 ay. Deniz yine dalgalı. Başkanımız Erturğul Doğan'a çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor çağırdıkça ve Trabzon halkı bizi burada istedikçe gelmek bizim duygumuz" ifadelerini kullandı.

abdullah-avci-trabzona-geldi.webp

Avcı hafta başında bir basın toplantısı düzenleyeceğin de açıkladı.

Boş sözleşmeye imza attı

Trabzonspor yeniden anlaşma sağladığı Abdullah Avcı'yı resmen duyurdu. Açıklamada; "Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar sonucu Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüzde görev yaptığı ilk dönemde 1’i Lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Avcı, Başkanımız Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya hayırlı olmasını temenni ederiz." denildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.