Abdullah Avcı'nın 5 maddelik yıkım planı! Fenerbahçe'yi bu taktik ile vuracak...

Abdullah Avcı'nın 5 maddelik yıkım planı! Fenerbahçe'yi bu taktik ile vuracak...
Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçına hazırlanan Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı rakibin zaaflarının üzerine gitmeyi, güçlü yanlarını sahaya yansıtmayı planlıyor. Deneyimli çalıştırıcı Cornelius'u kenarlardan maksimum düzeyde besleyerek sonuca gitmeyi hedefliyor.

Galatasaray ile oynadığı tek derbiden 2-2'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da sıra Fenerbahçe maçına geldi. Bordo mavililer bu kez evinde kazanmak isterken Abdullah Avcı da planlarını galibiyet üzerine hazırladı ve 5 maddelik yıkım planı ile kazanan taraf olmak istiyor.



İLK 15 DAKİKADA GOL BULUNACAK

Trabzonspor için öne geçmek çok önemli. Fenerbahçe'nin geri durumdan gelip maç kazanmakta zorlandığı herkesin bildiği bir gerçek. Zafere giden en kısa yol en kısa sürede öne geçmek.


1. BÖLGEDE TOP KAYBI YASAKLANDI

Fenerbahçe'nin ilerde çok çabuk adamları var ve rakibin top kayıplarını kolay cezalandırıyor. birinci bölgede garanti ve isabetli pas takım savunmasının birinci hedefi olacak.


MESUT ÖZİL'E BOŞ ALAN YOK...

Mesut Özil'in 11'de başlayacağı hesap ediliyor. Mesut oyundayken becerisi ve tecrübesiyle takım arkadaşlarınına ciddi boş alan yaratabiliyor ve pozisyona sokuyor. Mesut Özil oyundan düşmeli.


SİNİRLERE HAKİM OLUNACAK...

Sinir ve paniğe yer yok. Erken sarı kartlar takımı oyundan düşürebilir. Sakin kalmak ve oyunda 11 kişi ile kalmak çok önemli. Gereksiz stres seri hataları da beraberinde getirir.



CORNELIUS KENARLARDAN BESLENECEK

Cornelius havadan daha güçlü. Takımın 1 numaralı golcüsüne istediği toplar atılacak. Sürekli beslenecek ve gol şansı en yüksek düzeyde tutulacak. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.