Abdullah Avcı'nın istediği oyuncuda sorun var! iki isim için temaslar sürüyor... 2 eski forvet listede

Abdullah Avcı'nın istediği oyuncuda sorun var! iki isim için temaslar sürüyor... 2 eski forvet listede
Yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı mücadele ile sezonu tamamlayacak olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer temas halinde bulunduğu oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Fırtına'nı gündemi yoğun. Ayrıca bir de kötü haber var. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme birçok isim geliyor. Belirleidği oyuncular üzerinden görüşmelerini ve temaslarını sürdüren Fırtına'nın listesindeki ilk isimlerden birinde sorun çıktı. Bu sebeple yeni hedefler belirlendi ve iki eski tanıdık futbolcu listeye alındı. Diğer yandan iki yerli oyuncu için kendileri ve kulüpleriyle görüşmeler sürüyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Cornelius maaşa takıldı

Bu transfer döneminin en önemli isimlerinden biri olan Cornelius için İtalya'ya sefer yapan Trabzonspor'un kurmayları yaptığı pazarlıklar sonucunda Danimarkalı futbolcu hakkında olumlu sonuca ulaşamadı. Maaş talebini karşılayamayacaklarını yıldız oyuncuya ve menajerine ileten Fırtına henüz tam anlamıyla bu işe nokta koymuş değil ancak alternatifler de değerlendiriliyor.


İki forvet listede

Cornelius'ta sorun çıkması sebebiyle farklı hedeflere yönelen Trabzonspor'un yeni adayları eski forvetleri oldu. Ağaoğlu yönetiminin anlaşamadığı için Denizlispor'a gitmesine engel olamadığı Rodallega ile onun yerine getirdiği Sörloth için nabız yoklanmaya başladı. Sözleşmesi bitecek Kolombiyalı yıldızı alternatif olarak düşünen teknik heyetin raporladığı ilk isim de Kuzeyin Kralı lakabını alan Norveçli gol makinesi.


1. Lig'e mercek

Yabancılar kadar yerli isimlere de yönelen Trabzonspor'un gündeminde şu anda 1. Lig'e damga vuran iki futbolcu var. Bursaspor'da oynayan Emirhan Aydoğan ile Keçiörengücü'nün dikkat çeken ismi Barış Alper Yılmaz için temaslar sürüyor. İki oyuncunun da kadroya katılması adına çalışmalar hız kazandı. Çözüme kavuşturulma konusunda da en yakın zamanda imzaların atılması isteniyor. Yedek kulübesi kadar ilk 11'İ zorlayacak kalitede olduklarına inanılan iki genç yıldız için taraftarlar da iyi seçim olacaklarını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.