Aboubakar sezon kapattı!

Aboubakar sezon kapattı!
Sivasspor karşılaşmasının ilk yarısının son anlarında sekerek oyuna devam eden ancak ikinci yarıda sahaya çıkamayan Vincent Aboubakar'ın durumu belli oldu.

Süper Lig'de 4 maç sonra sakatlığını tamamen atlatan ve sahaya ilk 11'de çıkan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, dün akşam oynanan Sivasspor karşılaşmasında ilk yarının son anlarında girdiği bir pozisyon sonrasında sekerek kenara doğru geldi ve değişiklik işareti yaptı.

Devre arasında soyunma odasında kontrolleri yapılan oyuncu, ikinci yarıda yerini N'kodou'ya bırakarak kenara geldi. Maçın ardından Sergen Yalçın Aboubakar'ın son durumunu bilmiyorum, yarın öğreneceğiz şeklindeki açıklamasının ardından Aspor'da yer alan habere göre Kamerunlu futbolcunun Milli Takım'ında yaşadığı sakatlık nüksettl.

Aboubakar'ın Cumartesi günü oynanacak olan 37. hafta mücadelesinde sahada olum olmayacağı bugün çekilecek MR sonuçlarına göre belli olacak.

'Aboubakar, büyük ihtimalle kalan maçlarda olmayacak'

''Bir kere hala öndeyiz. Larin'i neden çıkardım, keyfimden çıkarmadım, sakatlandığı için çıkardım. Aboubakar, büyük ihtimalle kalan maçlarda olmayacak. Bilmiyorum bundan sonrası ne olur, bakacağız.''

FOTOSPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.