Achille Polonara Fenerbahçe'de

Achille Polonara Fenerbahçe'de
Geçen sezon elde ettiği sonuçlarla taraftarlarına üzüntülü bir dönem yaşatan Fenerbahçe Beko, Baskonia'dan ayrılan Achille Polonara ile anlaşmaya vardı.

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'nun transfer gündeminde yer alan Achille Polonara, ülkesinde yaptığı açıklamada Baskonia'dan ayrıldığını belirtirken Fenerbahçe'nin teklifi olarak yorumlanan bir teklifi reddetmenin güç olduğunu belirtti.

Turkish Airlines EuroLeague'de yeniden Final Four'da olmak adına transferde aktif bir görüntü çizen Fenerbahçe Beko, uzun süredir listesinde olan Achille Polonara'nın transferinde de mutlu sona çok yakın. Polonara, ülkesinde yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye transferine ilişkin güçlü sinyaller verdi. 

Tuttosport'a konuşan Polonara, Baskonia'dan ayrıldığını açıklarken şu ifadeleri kullandı: "Baskonia'dan ayrılmak gerçekten zordu. Çünkü bana EuroLeague'de oynama fırsatını veren ilk kulüptü. Ayrılmak üzücü oldu fakat daha üst düzey bir takımdan teklif aldığınızda 'hayır' demek çok kolay değil"

Polonara'nın Baskonia'dan Fenerbahçe için ayrıldığı belirtilirken transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Fenerbahçe, Polonara'nın Baskonia'dan takım arkadaşı Pierria Henry'yi de kadrosuna katmayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.