Adı Trabzonspor ile anılan Ramires o takıma gidiyor!

Adı Trabzonspor ile anılan Ramires o takıma gidiyor!
Kötü geçirdiği 11 haftanın ardından transfer döneminde iddialı isimleri kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'un Palmeiras'ta forma giyen Ramires ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Brezilyalı futbolcunun farklı bir takımla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Abdullah Avcı ile birlikte çıktığı yeni yolculuğundaki transfer döneminde tam isabet sağlamak isteyen Trabzonspor'da çalışmalar başladı. Her ne kadar henüz mevcut oyuncuların formları üzerinden yapılacağı söylenen değerlendirmeler bilinse de diğer taraftan belirlenen bölgeler için temaslar sıklaştırılıyor. Takımın Mikel sonrasındaki eksilen bölgesine bir türlü istediği monte edemeyen bordo mavililer için Palmeiras'ta forma giyen Ramires ile ilgilendiği söylentileri basında yer almıştı. Ancak Brezilyalının yeni adresi yine ülkesinde olacak.

Flamengo yolcusu

Chelsea sonrası Çin kariyeri yapan ve ardından da ülkesine geri dönen Ramires, Palmeiras ile sözleşme imzalamıştı. Geride kalan kasım ayında kulübüyle olan kontratını karşılıklı olarak feshettikten sonra veda mesajı yayınlayan sambacı, istediği kulüple görüşme hakkına sahipti. Brezilya'nın dev takımlarından Flamengo'nun 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferini bitirmeye çok yakın olduğu öğrenildi.

ramires trabzonspor

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.