Adil Rami forma yüzü göremedi!

Adil Rami forma yüzü göremedi!
Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Adil Rami, imza attığı günden bu yana sadece 45 dakika forma giyebildi. Fransız stoper Zanka, ön libero Jailson ve Serdar'dan oluşan tandemde kendine yer bulamadı.

İttifak Holding Konyaspor'u 5-1 yenerek gövde gösterisi yapan ve zirveye tekrar ortak olan Fenerbahçe'de transfer döneminin son günlerinde takıma kazandırılan Adil Rami henüz bekleneni veremedi. Fransız stoper takımı ile sözleşme imzaladıktan sonra oynanan 7 maçta sadece 1 kez ilk 11'de yer aldı.
 


Kulübeye mahkum oldu

Sarı lacivertli kulübe imza atmasının ardından oynanan Trabzonspor derbisinde kadroya alınmayan Adil Rami, Alanyaspor karşısında ilk kez yedek kulübesinden ekibe dahil oldu. İlk 11 tecrübesini Ankaragücü karşısında yaşayan tecrübeli oyuncu sahada 45 dakika kalabildi. Galatasaray, Antalyaspor, Denizlspor ve Konyaspor mücadelelerinde de kulübeden çıkamadı.


Yollar ayrılabilir

Cezayir asıllı oyuncunun bu performansını sürdürmesi halinde 1+1 yıllık kontratının opsiyon seçeneğinin kullanılmaması ve yolların ayrılması bekleniyor. Rami adını daha çok magazin haberleri ile duyuruyor. Son senelerde formu düşen yıldız futbolcu özellikle Pamela Anderson ile ilişkisinde sürekli manşetlerdeydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.