Adım adım şampiyonluğa

Adım adım şampiyonluğa
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden İstanbul Sinopspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Beykoz Çavuşbaşı takımını 4-0 yenerek puanını 36 çıkararak bitime beş hafta kala liderliğini sürdürdü

Ligin 17.haftasında lider İstanbul Sinopspor ile son haftalarda çıkış yakalayan Beykoz Çavuşbaşı takımları karşı karşıya geldiler. Haftanın bu önemli maçını Süleyman Özya, Çağdaş Demir ve Bekir Çalışkan hakem üçlüsü yönetti. Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maçta Gurbetçiler 57 taraftar grubumu takımını baştan sona desteklerken maçta Başkan Rafet Orhan, Başkan Yardımcıları Mukadder Yıldırım, Adil Yıldız ve Raşit Şahin yönetim kurulu üyeleri Şenol Özdemir, Yasin Şahin, Hüseyin Demirkol, Dr. Metin Aslan'ın yanısıra eski başkanlardan Kerim Balgün, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, Razamazan Ulu, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Küçükçekmece Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, SİAD Başkan Yardımcısı Av. Erdal Özcan da yanlız bırakmadı.

5. dakikada öne geçti
Müsabakaya hızlı başlayan ve sahibi İstanbul Sinopspor 5. dakikada Ümit’in golüyle öne geçti ilk yarının ilerleyen süresinde her iki takımda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayın ilk yarı 1-0 sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan ev sahibi İstanbul Sinopspor ilk yarıya göre ikinci yarı daha baskılı ve atak futbol oynayarak rakip kalede etkili olmaya başladı. 56.Dakiaka da Furkan ile farkı ikiye çıkaran ev sahibi İstanbul Sinopspor skoru 2-0 yaptı. 55 ve 88.Dakikalarda ilk gollün sahibi Ümit het-rik yaparak kendisinin üçüncü takımının dördüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü kayıt ederek maçtan 4-0 galibiyet ile ayrıldı. Maçtan sonra takım taraftar ile galibiyet coşkusunu paylaşırken İstanbul Sinop Spor aldığı bu galibiyetle puanını 36'ya çıkararak liderliğini devam ettirdi.

Bu sene o sene
Maçtan sonra İstanbul Sinopspor Başkanı Rafet Orhan soyunma odasına giderek takımı tebrik etti. Orhan yaptığı açıklamada, “Bu sene o sene. Hep birlikte BAL Ligi'ne diyerek çıktığımız bu yolda bitime beş hafta kala liderliğimizi devam ettiriyoruz. Bizleri bu gün yanlız bırakmayan İstanbul Sinopspor sevdalılarına ve camiamızın her ferdine çok teşekkür ediyorum. Bu takım bu sene Allah'ın izniyle şampiyon olacak. Bu galibiyetten dolayı futbolcu kardeşlerimi teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Galibiyetimiz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ligin sonunda da şampiyon olarak tamamlarız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.