AEK - Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

AEK - Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Trabzonspor, Sparta Prag'ın ardından Yunanistan temsilcisi AEK'yı da saf dışı bırakmak istiyor. Temsilcimizin kritik mücadelesini izlemek isteyenler AEK - Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorusunu soruyor. İşte detaylar...

Trabzonspor Sparta Prag'ı 2-2 ve 2-1'lik sonuçlarla eleyerek yükseldiği UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda AEK ile karşılaşacak. Bordo mavililer Yunanistan liginin en önemli ekiplerinden biri olan Atina ekibine karşı iki zorlu 90 dakikaya çıkacak. Bunların ilki ise perşembe günü oynanacak. Peki AEK - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

AEK - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Trabzonspor'un zorlu mücadelesi saat 22 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor'dan yayınlanacak.

İstanbul'da devam etti
Spor  Toto Süper Lig'in ilk haftası için geldiği İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan ve sezona 1 puanla başlayan Trabzonspor, karşılaşma sonrası Trabzon'a gitmedi. Fırtına TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürürken maç için bugün Atina'ya gidecek.

Program belli oldu
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda AEK ile oynayacağı maç öncesinde yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu. Buna göre Teknik Direktörü Ünal Karaman ile Kaptan Jose Sosa’nın katılacağı basın toplantısı 21 Ağustos Çarşamba günü 17.30’da maçın oynanacağı Olympiako Stadio Athinon’da başlayacak. Basın toplantısının ardından yine aynı stadyumda 18.00’de gerçekleştirilecek antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

trabzonspor aek

Hazırlıklar sürüyor
Fırtına'nın UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda deplasmanda oynayacağı AEK maçının hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.30’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenman sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Siirt Valisi Ali Fuat Atik Teknik Direktör Ünal Karaman ile görüşerek AEK maçı öncesi başarılar diledi. Bugün Atina’ya hareket edecek olan bordo mavililer, AEK maçı hazırlıklarını burada sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.