Afrika Kupası finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Afrika Kupası finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
2019 Afrika Uluslar Kupası'nın finalistleri belli oldu. Cezayir ile Senegal kıtanın en büyüğü olabilmek adına mücadele verecek. Peki Senegal Cezayir maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Afrika'nın iki önemli ülkesi Cezayir ve Senegal finalde mücadele verecek. Galatasaraylı Diagne ve Feghouli'nin de karşılıklı savaşına sahne olacak mücadele öncesinde futbol severler karşılaşmanın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacğaını merak ediyor. Birçok yıldız oyuncuyu kadrolarında barındıran Cezayir Senegal maçına dair detaylar haberimizde.
 


Afrika Kupası finali ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünyanın büyük bir dikkatle izlediği Afrika Uluslar Kupası finali cuma günü oynanacak. TSİ 22.00'de başlayacak olan Cezayir Senegal maçı Spor Smart'tan canlı yayınlanacak.

sofiane feghouli
 


İki takım finale nasıl geldi?

Mısır'ın ev sahipliğinde bu yıl 32'ncisi düzenlenen turnuvanın yarı finalinde, Cezayir ile Nijerya, başkentteki Kahire Uluslararası Stadı'nda karşılaştı. Cezayir, Troost-Ekong'un 40. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Nijerya, Ighalo'nun 73. dakikada penaltıdan attığı golle skoru 1-1'e getirdi.  Manchester City'de forma giyen Mahrez, 90 5'inci dakikada fileleri havalandırarak Cezayir'in sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı. Cezayir, turnuvadaki tek şampiyonluğunu kazandığı 1990'dan beri ilk, toplamda 3. kez finale yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.