Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Başkanlığı için aday olacak mı?

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Başkanlığı için aday olacak mı?
Trabzonspor Başkanı olarak istifa kararı alan Ahmet Ağaoğlu'nun yeniden adaylığı konusunda sıcak bir gündem var. Çok sayıda iddianın yer aldığı basında Ağaoğlu'nun bir kez daha görev için soyunacağı ve bordo mavililerin başında yer almak istediği öne sürüldü. Peki, Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Başkanlığı için aday olacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Nisan 2018'de oturduğu başkanlık koltuğunda geçirdiği 5 seneye yakın sürede Trabzonspor'a öenmli başarılar kazandıran Başkan Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti. Yerine ise şu anlık vekaleten Asbaşkan Ertuğrul Doğan kulübe başkanlık yapıyor. Doğan'ın adaylığını açıklamasıyla birlikte gözler Ağaoğlu'na çevrildi. Peki, Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Başkanlığı için aday olacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


ahmet-agaoglu-ertugrul-dogan


Kardeşim dedi, rakibi oldu

Ahmet Ağaoğlu'nun görev süresi boyunca en yakınındaki isimlerden biri Ertuğrul Doğan'dı. Yaptığı katkı ile taraftarların da gönlünde taht kuran Doğan için Ağaoğlu, şampiyonluk kutlamalarında "Her şeyibirlikte yaptığım kardeşim ifadelerini kullanmıştı. Ama şimdi iki isim rakip oldu.


abdullah-avci-ahmet-agaoglu
 

Neden Abdullah Avcı mı?

Bilindiği üzere Ahmet Ağaoğlu'nun istifasından sonra Abdullah Avcı da görevi bıraktığını açıklamıştı. Avcı'yı daha önce kulübe getiren ismin Ertuğrul Doğan'ın olduğu iddiaları gündemde yer almış, Ağaoğlu'nun ise farklı bir isimle yola devam etmek istediği konuşulmuştu. Deneyimli teknik direktör de kulüpten ayrılırken yayımladığı veda mesajında Ahmet Ağaoğlu'nun adına yer vermemişti.


trabzonspor kupa
 

Neredeyse her sene kupa kazandı

Muharrem Usta döneminden kalan enkazı ayağa kaldırmak üzere göreve soyunan Ahmet Ağaoğlu, 2018 yılından bu yana kadar geçen sürede 4 kupa kazandı. 5 senede elde edilen zaferler camiayı yeniden kenetledi. Ayrıca 36 maç gibi önemli bir süre evinde yenilmeyen bordo mavililer diğer yandan dört büyükler arasında en fazla puan toplayan takım olmayı da başardı. Önemli satışlar gerçekleştirerek bonservis girdisi sağladı.


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu
 

Ahmet Ağaoğlu yeniden aday olacak mı?

Bu sezon her ne kadar isteneni elde edemese de Trabzonspor'da başkanlığı bırakması şaşkınlıkla karşılanan Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun kadrosunu yenileyerek yola devam etmesi yönünde sıcak bir gündem söz konusu. Listesini yenileyeceği konuşulan Ağaoğlu'nun bu kez Mahmut Aksu, Levent Erkuloğlu, Coşkun Bülbül, Mehmet Can Tuna, Birhan Emre Yazıcı, Lokman Sadıklar, Şemsetdin Hancı, Ömer Sağıroğlu ve Gençağa Meriç ile çalışacağı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.