Aitor Cantalapiedra kimdir? Beşiktaş ve Trabzonspor İspanyol oyuncuyu istiyor

Aitor Cantalapiedra kimdir? Beşiktaş ve Trabzonspor İspanyol oyuncuyu istiyor
Gelecek sezon takımlarını kurabilmek adına çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Trabzonspor Hollanda'da karşı karşıya geldi. Süper Lig'in iki devi Twente'den Aitor Cantalapiedra'nın peşinde. İspanyol futbolcu için girişimde bulunacakları öne sürülen ezeli rakiplerden hangisinin mutlu sona ulaşacağı merak konusu. Peki Aitor Cantalapiedra kimdir, kaç yaşıdna ve nereli? Transfermarkt profili haberimzide.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile ezeli rakibi Beşiktaş, aynı oyuncuya talip oldu. Eredivisie temsilciierinden biri olan ve iptal edilen sezonu 14. srıada tamamlayan Twente'nin İspanyol futbolcusu Aitor Cantalapiedra'yı gündemine aldığı öne sürülen iki takımın girişimlere başlayacağı ve kadrolarına katabilmek adına çalışmalar başladıkları dile getirildi. Taraftarlar da kendisi hakkındaki bilgileri merak ederek araştırıyor. Peki Aitor Cantalapiedra kimdir, kaç yaşıdna ve nereli? Transfermarkt profili haberimzide.yer alıyor.
 


Torunoğulları devrede

Siyah beyazlılarda gelecek sezon için kurulması planlanan kadro için gözlemlenen biri olan Aitor Cantalapiedra için Hollanda'da ailesinin yanında bulunan Erdal Torunoğulları'nın görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekiple bu sezon başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki kanat oyuncusu için yüksek bir yıllık ödenmemesi planlanıyor.

Aitor Cantalapiedra


Trabzonspor izlemede

Geçen yıldan bu yana izlediği genç oyuncular ve kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Trabzonspor da Aitor Cantalapiedra için devrede. Scout ekibinin sürekli izlediği isimlerden biri olan İspanyol futbolcunun sağlık durumu ile ilgili gelişmeler de takipte. Geçen sezon son olarak yine Hollanda ligi takımlarından Willem II'de forma giyen Donis Avdijaj'ı transfer eden bordo mavililer, Kosovalı oyuncunun sözleşmesini fesh ederek takımdan göndermişti.

Aitor Cantalapiedra


Aitor Cantalapiedra kimdir?

Tam adı Aitor Cantalapiedra Fernández'dir. 10 Şubat 1996 tarihinde İspanya'nın Barselona kentinde dünyaya geldi. Futbola da dümyanın en önemli alt yapılarından birine sahip olan Barcelona'da başladı. Buradan ezeli rakip Espanyol'un altyapısına transfer oldu. Ardından da UE Sant Andreu, CF Damm ve Cornelia altyapılarında oynadı. Barça U19 takımına geçiş yaptı. Bundan sonraki durağı da Villarreal B takımı oldu. İlk profesyonel transferini Sevill ile yaptı. Geçen sezon Twente'ye imza attı.1.77 boyundaki futbolcu forvet ve sağ kanatta forma giyebiliyor. Sol ayağını kullanıyor. Hollanda 2. lig şampiyonluğu ve İspanya Kupası CV'sindeki zaferler. Güncel piyasa değeri 1.6 milyon euro. Geçtiğimiz günlerde bir mesaj yayınlayarak takımına veda etti. Sözleşmesi bittiği için herhangi bir bonservisi yok. Hollanda temsilcisiyle çıktığı 61 maçta 24 gol atıp 18 de asist yaptı.

Aitor Cantalapiedra

 


Aitor Cantalapiedra Transfermarkt

Anavatandaki isim: Aitor Cantalapiedra Fernández
Doğum tarihi: 10 Şub 1996
Doğum yeri: Barcelona  
Yaş: 24
Boy: 1,77 m
Uyruk: Ispanya
Mevki: Forvet - Sağ Kanat
Ayak: sol ayak
Oyuncu danışmanı: Goal Management
Güncel kulüp: Twente Enschede
Takıma katılma tarihi: 31 Tem 2018
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2020
Sponsor: Puma

18/19 31 Tem 2018 Sevilla Atl. Twente 300 Bin € ?
17/18 7 Ağu 2017 Villarreal CF B Sevilla Atl. 250 Bin € ?
15/16 13 Oca 2016 FC Barcelona B Villarreal CF B - Bedelsiz
15/16 1 Tem 2015 Barça U19 FC Barcelona B - -
13/14 1 May 2014 Cornellà Alty. Barça U19 - ?
12/13 1 Tem 2012 CF Damm Altyapı Cornellà Alty. - Bedelsiz
10/11 1 Tem 2010 St. Andreu Alt. CF Damm Altyapı - Bedelsiz
09/10 1 Tem 2009 Espanyol Alty. St. Andreu Alt. - Bedelsiz
06/07 1 Tem 2006 Barcelona Alt. Espanyol Alty. - Bedelsiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.