Ajax Dusan Tadic'i unutamıyor! Yenisi geliyor...

Ajax Dusan Tadic'i unutamıyor! Yenisi geliyor...
Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Dusan Tadic için Ajax'ta yeni bir harekat başladı. Amsterdam temsilcisi Sırp yıldızın gelecek yıllarda benzer katkı vermesini umduğu genç futbolcuyu takibe aldı.

Yaz aylarında imza attığı Fenerbahçe ile harikalar yaratan ve 20 gole katkıda bulunan Dusan Tadic, hem liderlik yürüyüşünde hem de Avrupa'da adından söz ettirdi. Ayrıldığı Ajax'ın kötü gidişatındaki en önemli parça olarak gösterilen 35 yaşındaki yıldız Amsterdam'da unutulmuyor. 105 gol ve 112 asistle veda ettiği kırmızı beyazlılar, yeni bir Tadic bulmak adına araştırmalara başladı. Listedeki isim ise Nebojsa Grujic.

Nebojsa Grujic kimdir?

Ajax'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen ve Tottenham'In yanı sıra RB Leipzig, Tottenham, Red Bull Salzburg ve KRC Genk'in de istediği dile getirilen Nebojsa Grujic 2 Nisan 2009 tarihinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da doğdu. Futbol karyerine Kızılyıldız'da başladı ve kırmızı beyazlılarla kariyerini alt yaş kategorisi takımlarında sürdürüyor. Sol kanatta görev yapabiliyor ve iç kat edişleri ile forvete de evrilebiliyor. Kasım ayında Sırbistan 15 Yaş Altı takımında forma giydi ve ilk 3 gençlik maçında iki gol attı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.