Ajax'tan Altay Bayındır atağı!

Ajax'tan Altay Bayındır atağı!
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta bulunan Ajax 6 puanla ilk sırada yer alırken Hollanda liginde de zirveye adını yazdırmayı başardı. Amsterdam temsilcisinde ocak ayı transfer dönemi için belirlenen isimlerden biri de Altay Bayındır oldu.

Andre Onana'nın takımdan ayrılacak olması, Stekelenburg'un sakatlanması ve Pasveer'in ilerlemiş yaşı sebebiyle kalesine önemli bir ismi dahil etmek isteyen Ajax'ta gündem yeniden Altay Bayındır oldu. Amsterdam ekibi daha önce de nabız yokladığı ancak resmi bir teklif sunmadığı Fenerbahçe'nin kapısını noel tatili için verilen lig arasında çalacak ve pazrlıklar başlayacak.


 

Scoutlar olumlu

Altay Bayındır'ın performansını gözleyen Hollanda kulübünün gözlemcileri milli file bekçisi için olumlu yanıt verdi. Alınması yönümde raporlar sunuldu. Ayakla oyun kurabilmesinin onu ön plana çıkaran konuların başında geldiği ve geleceğinin parlak olduğunun altı çizildi. Avrupa'da birçok genç oyuncuyu oynatması ve ihraç etmesiyle ünlenen Ajax'ın bu transferde gelinen şartlar itibarıyla daha da kararlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.