Ajax - Utrecht maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Ajax - Utrecht maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Hollanda futbol liginde ilk yarı sona eriyor. Ajax Utrechtei konuk oluyor. Peki Ajax - Utrecht maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Avrupa'nın ve hatta dünyanın en çok gol atılan liglerinden biri olan Eredivisie'de nefes kesen şampiyonluk yarışı devam ediyor. PSV'nin Ajax'ın iki puan farkla önünde götürdüğü ligde kritik bir maç futbol severleri bekliyor. Ajax JStadion Galgenwaard'da Utrecht'e konuk oluyor. Geçen hafta sansasyonel bir galibiyete imza atan Erik Ten Hag'ın öğrencileri bugün de kazanarak puanını 46'ya çıkarmak ve maç fazlasıyla da olsa liderlik tadını çıkarıp PSV maçını beklemek amacında. Peki Hollanda'da son durum ne? İşte iki takıma dair bilgiler ve puan durumu...

Farklı galibiyetler aldı
Ajax son 5 maçında adeta şov yaptı. Bu sezon sadece PSV'ye yenilen Amsterdam ekibi bu süreçte rakip filelere 27 gol bıraktı. Kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Kırmızı beyazlılar sırasıyla Excelsior'u 7-1, NAC Breda'yı 3-0, Den Haag'ı 5-1, Zwolle'yi 4-1 ve De Graafschap'ı 8-0 mağlup etmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi'nden de üst tura yükselen Ajax'ta moraller yerinde.

Maestrolar takımı taşıyor
Ajax'ın bu sezonki performansında iki orta saha menşeli oyuncu ön plana çıkıyor. Hakim Ziyech attığı 10 gol ve 5 asistle bu alanda zirvede yer alıyor. Ayrıca Dusan Tadic de 9 gol ve 6 asistle Faslı yıldıza eşlik etti. Ziyech son maçta hat-trick yaptı. Tadic bu sezon 16 milyon euroya yaklaşan bir bonservisle Ajax'a transfer olmuştu.

Utrecht dişli rakip
Ajax'ın bugün ağırlayacağı Utrecht 4. sırada bulunuyor. Son 10 maçından 7 galibiyet çıkaran, 1 kez yenilen ve 2 defa berabere ayrılan deplasman ekibi Ajax'a sürpriz yapmak peşinde. Alacağı puan ya da puanlarla Avrupa kupaları iddiasını güçlendirmek isteyen Utrect ekibinin Gyrano Kerk'in performansına çok ihtiyacı var.

Hollanda Ligi Puan Durumu
Hollanda Ligi'nde lider PSV 45 puanla ilk sırada yer alıyor. İkinci basmakta ise 43 puanlı Ajax bulunuyor. 8 puan gerisinde konumlanan Feyenoord 3. sırada. Ajax'ın rakibi Utrecht de 28 puan topladı ve 4. sırada.

Ajax - Utrecht maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Ajax ile Utrecht'i karşı karşıya getirecek olan Hollanda ligi maçı yarın saat 14.15'te ÜLKE TV'den yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.