Akgün Duru: Tek çiçekle bahar gelmez

Akgün Duru: Tek çiçekle bahar gelmez
Bugün karşılaştığı Batman Petrolspor'u 1-0 yenen Silivrispor'da Başkan Akgün Duru maç sonrası gazetemize verdiği demeçte; Galibiyet için sevinçliyiz ama tek çiçekle bahar gelmez. Daha çok çalışmalıyız' dedi.

Yeni sezona yeni hedeflerle başlayan ancak Trabzon'daki son dakika golü ile ligi yenilgye razı olan Silivrispor bugün ilk 3 puanı hanesine yazdırdı. Batman Petrolspor'u karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu golle yenen kırmızı mavililerde Başkan Akgün Duru gazetemize konuştu.

Akgün şunları söyledi; 'Geçen hafta hiç beklemediğimiz şok bir mağlubiyet aldık. Ancak bu tür sonuçlar maalesef futbolda var. Belki de yarın aynı şekilde biz kazanacağız. Bilemiyorsunuz. Bugün konuk ettiğimiz Batman Petrolspor'u yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sezona şimdi 'başladık' diyebiliriz. Taraftarımız çok iyi destek verdi. Bunun daimi olmasını temenni ediyoruz. Sezon içerisinde inişli çıkışlı grafiğimiz olabilir. Zor dönemler de geçirebiliriz ancak bu takım için mücadele ediyoruz.Oyuncular sahada, biz de işin mutfağında. Bugünkü maçtan galibiyetle ayrılmamız sezonu bitirdik anlamı taşımıyor. Sadece bir engeli aştık. Nasıl ki bir çiçekle bahar gelmiyorsa bugünkü durum da o. Çok çalışacağız. Üstüne koyarak ilerleyeceğiz ve her zaman ligde en iyi bitirebildiğimiz yer neresiyse orayı hedefleyeceğiz. Oyuncularımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum.'

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.