Akhisarspor tarih yazmak istiyor

Akhisarspor tarih yazmak istiyor
Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Akhisarspor UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Krasnodar'ı ağırlayacak. Rus ekibi karşısında ilk maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Akigolar'ın kritik mücadelesi 19.55'te başlayacak

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Akhisarspor bu akşam Rus ligi takımlarından Krasnodar ile karşı karşıya gelecek. Gruba son torbadan dahil olan ve Krasnodar haricinde Sevilla ve Liege'nin de yer aldığı dört takım arasından bir üst tura yükselmeye çalışacak olan yeşil siyahlılar evindeki mücadeleden galip ayrılmak istiyor. Karşılaşmayı Finlandiya'dan Ville Nevalainen yönetecek.

En çok oynayan Seleznov
UEFA Avrupa Ligi'nde 35 maça çıkıp 11 gol atan Yevgen Seleznov, Akhisarspor'un en tecrübeli ve en golcü ismi konumunda bulunuyor. Yeşil-siyahlı ekibin UEFA'ya bildirdiği 22 kişilik kadrodan 15 futbolcu daha önce başka takımlarla UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldı. Daha önce Dnipro ve Shaktar Donetsk formalarıyla 35 maça çıkan Yevgen Seleznov, bu müsabakalarda 11 gole imza attı. Yeşil-siyahlı ekibin UEFA Avrupa Ligi'nde en tecrübeli ismi ve en golcü ismi konumunda bulunan Seleznov'u Trabzonspor'la 24 karşılaşmada mücadele eden Mustafa Yumlu'yu izliyor. Türk futbolcular içinde en tecrübeli isim konumunda Mustafa Yumlu'yu 23 maçta 1 gol kaydeden Avdija Vrsajevic takip ediyor.

11 gol attı
Daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyen isimlerden 5'i UEFA Avrupa Ligi'nde gol sevinci yaşadı. Seleznov'un 11 golü bulunurken, Elvis Manu ve Helder Barbosa'nın 4'er, Josue'nin 2 ve Avdija Vrsajevic'in ise 1 golü var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.