Akyazı'nın yeni golcüsü: Marcus Berg

Akyazı'nın yeni golcüsü: Marcus Berg
Trabzonspor'da santrafor çalışmaları artık sona eriyor. Bordo mavililer önümüzdeki sezon rakip fileleri havalandıracak golcüsünü belirledi: Marcus Berg.

Avdijaj ve Campi transferleri ile transferde fırtına gibi esen Trabzonspor'da çilek denilebilecek bir isim için artık geri sayım başladı. Yönetim Rodallega'dan boşalan santrafor mevkisine Marcus Berg'i getirmek üzere. Hem gelen istihbaratlar hem de İsveç basınında yazılan haberler anlaşmaya yakın olunduğunu doğruluyor. Bugüne kadar pek çok ismin zikredildiği bordo mavililerde iş disiplini ile de ön plana çıkan İsveçli golcünün büyük katkı vermesi bekleniyor.

2+1 yıl bekleniyor
Son dönemini Birleşik Arap Emirlikleri'nde geçiren Marcus Berg'in gol karnesi ve istatistikleri göz kamaştırıyor. 32 yaşındaki tecrübeli santrafor için bordo mavililerin 2 yıl garanti ücret ödemesi ve son sezonda opsiyon hakkı kullanması bekleniyor. Dün Avdijaj için 1+3 yıllık sözleşmeye imza atan Karadeniz temsilcisi dikkat çeken bir anlaşma yapmıştı. Aradaki fiyat farkının makul seviyelere inmesi sonrasında tarafların el sıkışmasının an meselesi olduğu biliniyor.

Futbol oynamak istiyor
İsveçli oyuncu ülke basınına yaptığı açıklamada; "Aldığım her türlü teklifi dinleyeceğim, kıyaslayacağım ve kendim ve ailem için en iyi olanı kabul edeceğim. Hala bir oyuncu olarak önümde birkaç yıl olduğunu hissediyorum. Geçen yıl önemli bir sakatlık geçirmedim ve eğer herhangi bir aksilik yaşamazsam oynayabileceğimi düşünüyorum. İki, üç, dört veya beş yıl... Bilmiyorum. Ama şu anda hiçbir sorunum yok. Motive olduğumu hissediyorum, fiziksel durumum iyi. Her zaman iniş ve çıkışlar oluyor ama yine de bir futbol takımını etkileyebileceğimi hissediyorum." demişti.

Marcus Berg'in karnesi
Panathinaikos 151 maç 95 gol 28 asist
Hamburg 70 maç 13 gol 4asist
FC Groningen 69 maç 44 gol 11 asist
Al-Ain FC 60 maç 46 gol 12 asist
PSV Eindhoven 41 maç 11 gol 7 asist
IFK Göteborg 23 maç 18 gol 3 asist
İsveç Milli Takımı 69 maç 19 gol

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.