Al Fayha Sportif Direktörü'nden DAMGA'ya Anthony Nwakeme açıklaması: Transferi ve sakatlığı ne durumda?

Al Fayha Sportif Direktörü'nden DAMGA'ya Anthony Nwakeme açıklaması: Transferi ve sakatlığı ne durumda?
 DAMGA Editörü
Ocak ayı transfer döneminde henüz hamle yapamayan Trabzonspor'un gündemindeki en sıcak isimlerden biri Anthony Nwakaeme. Suudi Arabistan kulübü Al Fayhan'ın Sportif Direktörü Fahad Alnasri, Nijeryalı yıldız hakkında DAMGA'ya açıklamada bulundu.

2018-2019 sezonunda imza attığı Trabzonspor'da 145 maça çıkıp 47 gol ve 40 asistlik performans gösteren Anthony Nwakaeme, 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanmıştı. Nijeryalı sol kanat oyuncusu, şampiyonluk sonrasında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Fayha ile 2 yıllık kontrat imzalamıştı. Son aylarına girdiği sözleşmesi nedeniyle yeniden gündeme gelen Afrikalı futbolcu hakkında Başkan Ertuğrul Doğan ilgilendiklerini ve görüştüklerini söylemişti. Süreç hakkında Al Fayha Sportif Direktörü Fahad Alnasri de gazetemize açıklamalarda bulundu.

Antrenmanlara başlıyor

İlk yarısı sona eren Suudi Arabsitan Pro Lig'de 14'üncü sırada bulunan Al Fayha, ikinci devre hazırlıklarına devam ediyor. 18 Şubat'tan önce 14 Şubat'ta Al-Nassr ile karşılaşacak Al Majma'ah temsilcisinde son olarak 1 Aralık 2023 tarihinde oynanan Damac maçında forma giyen Anthony Nwakaeme o günden bu yana forma yüzü göremedi. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Konu hakkında konuşan Alnasri; "Takıma dönmesi için gerekli şartları sağlamaya çalışıyoruz. Bu akşam antrenmanında takımla birlikte idmanların bir kısmında yer alacak. Kademeli olarak geri dönecek." ifadelerini kullandı.

1632734-jpg.webp

Trabzonspor'a gitmeyecek

Bir süredir Trabzonspor'a geri döneceği konuşulan ve taraftarların büyük bir kısmını da heyecanlandıran Nwakaeme'nin en azından ocak ayında ayrılmayacağını ifade eden Alnasri; "Nwakeme bizim için değerli bir futbolcu. Ayrılacağı yönündeki iddialar doğru değil. Kulüp bu konuda kararlı ve bugüne kadar herhangi bir temas olmadı" dedi.

Bu sezon 16 maça çıkan Nwakaeme 5 gol atıp 1 asist yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.