Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı canlı takip! Maç saat kaçta ve hangi kanalda?

Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı canlı takip! Maç saat kaçta ve hangi kanalda?
Suudi Arabistan Pro Lig'de heyecan sürüyor. Bu akşam oynanacak tek maçta Al Ittihad'ın rakibi Al Nassr olacak. İki takımın kritik randevusuna dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezon çılgınca harcanan bonservisler ve ödenen yıllık maaşlarla ön plana çıkan ve dünya futbolunun dikkatini çeken Suudi Arabsitan'da futbol ateşi sönmüyor. İkinci devresi başlayan sezonda bu akşam oynanacak Al Ittihad Al Nassr maçı milyonları ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmaya dair bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Suudi Arabistan Pro Lig'de bu akşam oynanacak olana Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı saat 21.00'de başlayacak. Zorlu randevu EXXEN, S Sport Plus ve TV 8,5'tan canlı yayınlanacak.

Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı öncesi son durum

Bu akşam haftanın sonucu en çok merak edilen mücadelelerinden birine sahne olacak Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı öncesi ev sahibi ekip 17 karşılaşmada topladığı 28 puanla 6'ıncı sırada. Ronaldo ve Mane'nin yer aldığı Riyad temsilcisi ise Al Hilal'i 10 puan geriden ikinci sırada basamakta ediyor.

Al Ittihad Jeddah Al Nassr maçı muhtemel 11'leri

Al Ittihad Jeddah: Al-Maiouf; Al-Sahafi, Al-Amiri, Fabinho, Bamsaud; Kante, Farhan; Romarinho, Al-Ghamdi, Coronado; Benzema.

Al Nassr: Alaqidi; Al Ghanam, Alawjami, Laporte, Telles; Brozovic, Fofana; Talisca, Otavio, Mane; Ronaldo

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.