Alanya'da Fırtına zamanı

Alanya'da Fırtına zamanı
Bordo-mavililer çıkışı sürdürmek+deplasman fobisini bitirmek için kazanmak istiyor... G.Saray’ı 4-0 deviren kadro tek değişiklikle bugün de sahada olacak.

Süper Lig'e farklı Galatasaray galibiyeti ile damga vuran Trabzonspor, bugün Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Bordomavililer kazanıp hem çıkışını sürdürmek hem de 126 günlük deplasman fobisine son vermek istiyor. Dış sahada son galibiyetini geçen sezon 13 Mayıs'ta 3-1'le Bursaspor'a karşı elde eden Karadeniz ekibi, bu sezon iki deplasmanda Başakşehir'e 2-0 yenilirken, Ankaragücü ile 2-2 berabere kalmıştı. Fırtına, Alanya karşısına tek değişiklik dışında Galatasaray'ı 4-0 yenen onbirle çıkacak.

KOLAY MAÇ OLMAYACAK
Teknik direktör Ünal Karaman sadece savunmada sakatlığı geçmeyen Majid Hosseini'nin yerine iyileşen Zargo Toure'ye görev verecek. Karaman, Alanyaspor'u hafife almadıklarını belirterek, "Karşımızda yetenekli oyunculara sahip önemli bir takım var. Rakibe saygı bizim temel prensibimiz. Biz saygı göstereceğiz ki onlar da bize duysun. Kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Fırtına'nın sahada; Onur - Pereira, Toure, Mustafa, Novak - Onazi, Sosa - Okay, Yusuf, Nwakaeme - Rodallega onbiriyle yer alması bekleniyor.

İMHA TİMİ GÖREVDE
Trabzonspor'un Alanyaspor karşısında en büyük kozları Hugo Rodallega, Anthony Nwakaeme ve Yusuf Yazıcı olacak. Üç oyuncu yakaladıkları yüksek formla dikkat çekiyor. Geride kalan 4 haftada Rodallega 3 gole imza atarken, Nwakaeme 2 gol, 1 asist, Yusuf Yazıcı ise son iki maçta 2 asist gerçekleştirdi. Teknik direktör Ünal Karaman, takımdan Galatasaray maçında olduğu gibi hızlı ve dikine oynamalarını isteyerek, topların en çabuk şekilde bu üç oyuncu ile buluşturulması talimatını verdi.

BİR KEZ YENEBİLDİ
Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ile ligde yaptığı 4 maçta 1 kez kazanabildi. İki karşılaşmadan Alanyaspor galibiyetle ayrılırken 1 maç berabere bitti. Bordo-mavililer 5 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.

KADRODA 6 EKSİK
Fırtına'da sakatlıkları geçmeyen Burak Yılmaz, Majid Hosseini ve Kamil Ahmet Alanya'ya götürülmedi. Genç isimler Abdulkadir Parmak, Murat Cem Akpınar ile Semih Karadeniz de kadroda yer almadı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.