Alanyaspor Ankaragücü canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki

Alanyaspor Ankaragücü canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki
Süper Lig'de zorlu bir karşılaşma daha futbol severleri bekliyor. Sivas'ta başlayan günün üçüncü maçı Antalya'da oynanacak. Alanyaspor'un rakibi Ankaragücü. Karşılaşmaya dair yayın bilgileri de merak ediliyor. Alanyaspor Ankaragücü canlı izle linki ve Bein Sports 2 izleme seçenekleri haberimizde.

Sezon başındaki performansını ilerleyen haftalarda kaybeden ve 7. sıraya kadar gerileyen Aytemiz Alanyaspor'un rakibi zor günler geçiren MKE Ankaragücü. Akdeniz temsilcisi kritik haftada üst gruptan kopmamak adına bu maçtan galip ayrılmak istiyor. Sarı lacivertlilerin de tek amacı kazanmak. Alanyaspor Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Alanyaspor Ankaragücü canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.

 

Alanyaspor Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17.30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

 

Alanyaspor Ankaragücü beIN SPOrts 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Alanyaspor Ankaragücü maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Alanyaspor Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Bugüne kadar Alanyaspor ile Ankaragücü arasında oynanan iki Süper Lig maçını da deplasman takımları 2-0 kazandı.
Bu sezon evindeki ilk yenilgisini geçen hafta Göztepe karşısında alan Alanyaspor (0-1), daha önceki 16 iç saha maçında aynı sayıda mağlubiyet yaşamıştı (9G 6B).
Süper Lig'in son dört haftasında puan alamayan tek takım olan Ankaragücü, bu süreçte oynadığı her maçta en az ikişer gol yedi.
Süper Lig'de üç, evinde ise iki maçtır gol atamayan Alanyaspor, tarihinde henüz üst üste üç iç saha karşılaşmasını boş geçmedi.
Ankaragücü bu sezon Süper Lig'de en az net gol pozisyonuna giren takım (13). Alanyaspor forveti Papiss Cisse ise tek başına Ankara ekibinden daha fazla pozisyon buldu (17).
Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'nin (74) ardından rakip kaleye en fazla isabetli şut çeken takım Alanyaspor (72). Ankaragücü ise bu alanda ligin son sırasında yer alan üç ekipten biri (39; Denizlispor ve Göztepe ile birlikte).
Süper Lig'in ilk 12 haftasında en fazla kafa golü atan takım Alanyaspor (6). Ankaragücü ise ikinci haftadaki Kayserispor maçından bu yana sadece bir kafa golü yedi (Gaziantep FK).
Süper Lig'in ilk 12 haftasında kalesine en fazla isabetli şut gelen takım Ankaragücü (79). Bu şutların 54'üne gol izni vermeyen Ankara ekibinin kalecisi Korcan Çelikay ise (54/74) ligin en fazla kurtarış yapan eldiveni konumunda.
Antalyaspor forması giydiği son üç maçta gol atamayan Papiss Cisse, Süper Lig kariyerinde sadece bir kez daha uzun kuraklık yaşadı (Kasım 2018-Ocak 2019 arasında dört maç).
Ankaragücü forveti İlhan Parlak, Alanyaspor'a karşı forma giydiği beş resmi maçta dört kaydetti.
 

Alanyaspor Ankaragücü muhtemel kadrolar

Alanyaspor: Marafona, Baiano, Caulker, Tzavellas, N'Sakala, Siopis, Bakasetas, Efecan, Djalma Campos, Bammou, Cisse

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Yalçın, Pazdan, Pinto, Sedat, Moke, Aydın, Canteros, Mehmet, Orgill

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.