Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de 15. hafta Antalya derbisi ile başlıyor. Şehrin iki ekibi Alanyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Karşılaşma kentte olduğu kadar Türkiye'nin birçok yerinde ilgiyle izlenecek. Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Alanyaspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

alanyaspor
 


Alanyaspor Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Antalyaspor'u konuk ettiği üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Alanyaspor, tek yenilgisini geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmada aldı (0-1).
Alanyaspor ile oynadığı altı Süper Lig maçında da gol atan Antalyaspor (toplam 12), son iki karşılaşmayı gol yemeden kazandı.
Son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Alanyaspor (2B 3M), tek galibiyetini son iç saha karşılaşmasında aldı (5-0 vs Ankaragücü).
Süper Lig'de oynadığı son yedi maçta da gol yiyen Antalyaspor (toplam 17), bu süreçte sadece bir puan toplayabildi (1B 6M). Gol yemedikleri son maçta ise Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup ettiler.
Süper Lig'in ilk 14 haftasında ortayla (8) ve kafayla (7) en fazla gol atan takım Alanyaspor.
2019/20 Süper Lig sezonunda oynanan maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım Antalyaspor (14). Kırmızı beyazlı ekibin deplasmanda kalesinde gördüğü 16 golün 13'ü ilk 45 dakikalarda geldi.
Bu sezon Süper Lig'de kalesine en az isabetli şut gelen takım olan Alanyaspor (44), aynı zamanda Fenerbahçe'nin (90) ardından en fazla isabetli şut çeken ekip konumunda (89).
Alanyaspor forması giye Salih Uçan, Süper Lig kariyerindeki ilk golü Fenerbahçe'de oynadığı dönem Antalyaspor filelerine atmıştı (17 Mart 2013).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla pas arası yapan üç oyuncudan ikisi Alanyaspor'dan Welinton ve Antalyaspor'dan Nazım Sangare (29; Papy Djilobodji ile birlikte).
Geçen hafta Antalyaspor filelerini havalandıran Ondrej Celustka, daha önce Süper Lig kariyerinde forma giydiği 178 maçta aynı sayıda gol atmıştı.

Antalyaspor

Alanyaspor - Antalyaspor muhtemel kadrolar

Alanyaspor: Marafona, N’Sakala, Tzavellas, Caulker, Baiano, Siopis, Ceyhun, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Antalyaspor: Ferhat, Nazım, Celustka, Diego, Eren, Ufuk, Hakan, Doğukan, Fredy, Mukairu, Blanco

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.