Alanyaspor Başakşehir canlı izle | Bein Sports 2 canlı

Alanyaspor Başakşehir canlı izle | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'de belki de haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmasında Alanyaspor ile İstanbul Başakşehir karşılaşacak. İki güçlü ekibin mücadelesinden çıkacak olan skor alt zirveyi yakından ilgilendiriyor. Heyecanı yüksek bir maç futbol severleri beklerken binlerce kişi yayın bilgilerini araştırıyor. Alanyaspor Başakşehir canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde yer alıyor.

Geçen hafta Gaziantep'te iki puan bırakan lider Alanyaspor'un bugünkü konuğu Trabzonspor'dan yediği son dakika golü ile 1 puana razı olan İstanbul Başakşehir. Akdeniz temsilcisi rakibini yenerek çıkışını sürdürmek ve bu sezonki ivmesini bozmamak amacında. Ayrıca Erol Bulut eski takımına karşı da kazanmak istiyor. Turuncu lacivertliler ise hem lig hem de Avrupa'daki iyi gidişatını bu hafta da devam ettirmeyi hedefliyor. 3 sonuca da açık olan ve futboluyla keyif vermesi beklenen maçı binlerce kişi de televizyonda izlemek için araştırmalarda bulunarak bilgi edinmeye çalışıyor.



Alanyaspor İstanbul Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Alanyaspor

 

Alanyaspor İstanbul Başakşehir beIN SPORTS 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Alanyaspor İstanbul Başakşehir maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Alanyaspor İstanbul Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Başakşehir ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Alanyaspor (1G 2B), ilk üç karşılaşmada rakibinden puan alamamıştı.
Ekim 2016'da Alanyaspor'u deplasmanda 5-0 yenen Başakşehir, rakibine Süper Lig tarihindeki en farklı iç saha mağlubiyetini yaşatmıştı.
Evinde oynadığı son 15 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Alanyaspor (9G 5B), tek yenilgisini Mayıs 2019'da Konyaspor'dan aldı (2-4).
Süper Lig'de yedi haftadır mağlup olmayan Başakşehir (4G 3B), sezonun ilk iki maçında puan çıkaramamıştı.
Süper Lig'in ilk dokuz haftasında en fazla kafa golü atan takım olan Alanyaspor (6), aynı zamanda duran top organizasyonlarından en fazla gol bulan ekip konumunda (7).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetli şut çeken iki takım bu maçta karşılaşıyor: Alanyaspor - 58 vs Başakşehir - 56. Başakşehir aynı zamanda kalesine en az isabetli şut gelen iki ekipten biri konumunda (28; Fenerbahçe ile birlikte).
2019/20 Süper Lig sezonunda henüz penaltı kullanmayan üç takımdan biri Alanyaspor (Ankaragücü ve Sivasspor ile birlikte).
Alanyaspor forması giyen Junior Fernandes'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Başakşehir (5 maçta 5 gol).
Başakşehir'in ligde attığı son üç golün ikisini kaydeden Martin Skrtel, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste iki maçta rakip fileleri havalandırdı.
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig kariyerinde henüz Okan Buruk'u mağlup edemedi (2B 1M) ve rakibine karşı gol sevinci yaşamadı.
 

İstanbul Başakşehir


Alanyaspor İstanbul Başakşehir muhtemel kadrolar

Alanyaspor: Marafona, N’Sakala, Welinton, Tzavellas, Onur, Ceyhun, Siopis, Efecan, J.Fernandes, Bakasetas, Cisse

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Azubuike, Mahmut, Visca, İrfan Can, Guldbrandsen, Crivelli



İstanbul Başakşehir önde

İki takımın 1971'den bu yana rekabetinde İstanbul Başakşehir rakibine karşı üstün. Bugüne kadar oynanan 60 karşılaşmada 23 kez galip gelen Anakra temsilcisine karşı yeşil beyazlılar 17 defa galibiyet sevinci yaşadı. Ev sahibi ekip statüsünde rakibi karşısında 14-7 önde olan Alanyaspor, 10 kez de berabere kaldı. İki ekip son olarak 26 Ocak 2018 tarihinde karşılaşmış ve İstanbul Başakşehir sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum