Alanyaspor Başakşehir maçı şifresiz canlı izle! Alanya Başakşehir maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Alanyaspor Başakşehir maçı şifresiz canlı izle! Alanya Başakşehir maçı hangi kanalda ve saat kaçta?
Deprem nedeniyle ara verilen Süper Lig'de futbol topu erteleme maçları ile yeniden dönmeye başlamıştı. Cumadan itibaren fikstür devam ediyor. Haftanın açılış karşılaşmasında Corendon Alanyaspor evine Başakşehir'i ağırlıyor. Ersun Yanal ile ilk mücadelesinden galibiyetle ayrılmak isteyen Akdeniz ekibine karşılık turuncu lacivertliler ise Avrupa hedefini sürdürmek için sahaya çıkacak. Alanyaspor Başakşehir maçı canlı izle! Alanya Başakşehir maçı hangi kanalda ve saat kaçta? İşte detaylar..

Futbolun yeniden hayata döndüğü Süper Lig'de heyecan sürüyor. 3 Mart 2023 Cuma akşamı Corendon Alanyaspor yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile birlikte Başakşehir'i ağırlıyor. Bu sezon iddialı bir çıkış yakalayan turuncu lacivertliler deplasmandan 3 puanla dönmek isterken ev sahibi de güçlü rakibini eli boş döndürmek amacında. Karşılaşmanın yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Alanyaspor Başakşehir maçı şifresiz canlı izle! Alanya Başakşehir maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimizde.



Alanyaspor Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 3 Mart 2023 Cuma günü oynanacak Corendon Alanyaspor Başakşehir maçı saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1'den yayınlanacak. TFF'nin açıkladığı bilgiye göre maçlar 2 hafta boyunca şifresizi izlenebilecek.


 


Alanyaspor Başakşehir maçını yayınlayan kanallar listesi

Kanada    beIN SPORTS CONNECT Canada, fuboTV Canada, Fanatiz Canada, beIN SPORTS en Español, beIN Sports Canada
Fransa    beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports MAX 5
Portekiz    Sport TV Multiscreen, Sport TV6
Rusya    Телеканал Футбол
Türkiye    beIN CONNECT Turkey, beIN Sports 1 Turkey
Ukrayna    MEGOGO Football 2
Amerika Birleşik Devletleri    beIN SPORTS CONNECT, beIN SPORTS, beIN SPORTS en Español


Alanyaspor Başakşehir maçı öncesi istatistikler

  • İstanbul Başakşehir'i konuk ettiği ilk Süper Lig maçını 5-0 kaybeden Alanyaspor (2016/17), daha sonra ev sahipliği yaptığı beş karşılaşmada mağlubiyet almadı (2G 3B) ve kalesinde toplam üç gol gördü.
  • Alanyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçındaki tek galibiyetini bu sezonun ilk yarısında alan İstanbul Başakşehir (2B 2M), lig tarihinde rakibine karşı tek dublesini 2016/17 sezonunda yapabildi.
  • Bu sezon İstanbul takımlarına rakip olduğu 11 Süper Lig maçında da kalesinde gol gören (toplam 29) ve bu karşılaşmaların sadece birini kazanabilen Alanyaspor (3B 7M), bu galibiyeti sezonun açılış haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 4-2 yenerek aldı.
  • Süper Lig'de çıktığı son sekiz deplasman maçında da gol yiyen (toplam 10) ve bu süreçte sahadan üst üste iki kez aynı sonuçla ayrılmayan İstanbul Başakşehir (3G 2B 3M), son ziyaretinde Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Boz Baykuşlar, Emre Belözoğlu yönetiminde bugüne kadar üst üste iki dış saha karşılaşmasını puansız geçmedi.
  • Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kaybeden Alanyaspor, Ekim-Kasım 2018 arasından (5M) bu yana daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.