Alanyaspor - Kasımpaşa Süper Lig maçı beIN SPORTS 2

Alanyaspor - Kasımpaşa Süper Lig maçı beIN SPORTS 2
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftası Akdeniz akşamında önemli bir mücadeleye sahne olacak. Geçen hafta Kayserispor deplasmanından 3 puan çıkaran Alanyaspor evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı izlenebilecek.

Seyir zevki bakımından keyif vermesi beklenen Kayserispor - Alanyaspor maçı ile karşınızdayız. Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında Kayserispor'u mağlup ederek sezona çok iyi bir başlangıç yapan Alanyaspor'un konuğu Trabzonspor karşısında aldığı beraberlikle rüştünü ispat eden Kasımpaşa. İki güçlü ekibin kritik mücadelesi öncesinde yayın bilgileri de merak ediliyor. Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen taraftarlar için yayın seçenekleri haberimizde.
 

Alanyaspor - Kasımpaşa beIN SPORTS 2 maçı canlı izle


İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Alanyaspor - Kayserispor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Tokat yönetecek


Mücadelede Serkan Tokat düdük çalacak. Tokat'ın yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Emre Kargın görev alacak.

 

7. mücadele


Kasımpaşa ile Alanyaspor, Süper Lig’de 7. kez karşılaşacak. iki takım arasında geride kalan 6 maçta taraflar üçer galibiyet aldı. Yapılan müsabakalarda Kasımpaşa 10 gol kaydetti. Alanyaspor ise 12 kez fileleri havalandırdı.
 

Alanyaspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler (kadrolar)


Alanyaspor
Marafona, Juanfran, Welinton, Caulker, N’sakala, Siopis, Ceyhun, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Kasımpaşa
Fatih Popov, Fernandes, Ben Youssef, Hafez, Aytaç, Khalili, Koita, Hajradinovic, Yusuf, Mame Thiam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.