Alanyaspor Konyaspor canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link

Alanyaspor Konyaspor canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Aytemiz Alanyaspor, namağlup unvaını sürdürmek üzere Konyaspor maçına çıkıyor. Akdeniz temsilcisi bir maçı fazla olan Fenerbahçe'ye karşı avantajını derbi öncesi güçlendirmek isterken son maçlarında elde ettiği 3 galibiyetlik seriyi sürdürmek amacında olan yeşil beyazlılar da 3 puan için sahaya çıkacak. Mücadele de izleyiciler tarafından ilgiyle izlenecek. Alanyaspor Konyaspor canlı izle seçenekleri ile Bein Sports 2 canlı izle

Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Aytemiz Alanyaspor, namağlup unvaını sürdürmek üzere Konyaspor maçına çıkıyor. Akdeniz temsilcisi bir maçı fazla olan Fenerbahçe'ye karşı avantajını derbi öncesi güçlendirmek isterken son maçlarında elde ettiği 3 galibiyetlik seriyi sürdürmek amacında olan yeşil beyazlılar da 3 puan için sahaya çıkacak. Mücadele de izleyiciler  tarafından ilgiyle izlenecek. Alanyaspor Konyaspor canlı izle seçenekleri ile Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link elde edebileceğiniz sayfa haberimizde yer alıyor.

Alanyaspor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


Alanyaspor Konyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gaziantep FK, Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile oynadığı iki maçı da kaybetmedi (1G 1B), ancak iç sahadaki karşılaşmada rakibine puan verdi (Aralık 2019'da 1-1).
Süper Lig'de oynadığı son iki maçı da kazanan Gaziantep FK (3-1 vs Beşiktaş & 1-0 vs Denizlispor), daha önce üst üste üç galibiyet alamadı.
2020 yılında en fazla deplasman mağlubiyeti alan Süper Lig takımı olan Yeni Malatyaspor (1G 1B 10M), aynı zamanda dış sahada en fazla gol yiyen iki ekipten biri konumunda (25; Rizespor ile eşit).
Oynadığı son 17 Süper Lig maçında da gol sevinci yaşayan Gaziantep FK (toplam 26 gol), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda topla oynama yüzdesi en düşük iki takım bu maçta karşı karşıya geliyor (%42, Yeni Malatyaspor & %41, Gaziantep FK).
Gaziantep FK forması giyen Kenan Özer, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste iki maçta gol sevinci yaşadı (vs Beşiktaş & Denizlispor).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda çıktığı sekiz maçta iki asist yapan Gaziantep FK forveti Muhammet Demir, daha önceki dört sezonun tamamında bir gol pası verebilmişti.
Bu sezon Yeni Malatyaspor formasıyla ilk 11 çıktığı üç Süper Lig maçında iki gol sevinci yaşayan Kubilay Kanatsızkuş, aynı sayıda golü daha önce başladığı 18 karşılaşmada atabilmişti.
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda en az beş maça çıkan kaleciler arasında Yeni Malatyaspor forması giyen Abdulsamed Dumlu'dan (%84) daha yüksek kurtarış yüzdesine sahip tek isim Marafona (%88).
Görev yaptığı son sekiz lig maçında da mağlubiyet almayan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica (3G 5B), Süper Lig kariyerinin en uzun serisini yakalamak istiyor.



 

Alanyaspor Konyaspor muhtemel kadrolar

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Salih, Bakasetas, Efecan, Davidson, Babacar.

Konyaspor: Eray Birniçan, Skubic, Adil Demirbağ, Guilherme, Alper Uludağ, Abdülkerim Bardakçı, Jevtovic, Milosevic, Miya, Cikalleshi, Kravets.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.