Alanyaspor Rizespor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Alanyaspor Rizespor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasına lider giren ancak şu an maç eksiği ile ikinci sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Performansıyla istim üzerindeki ekiplerden biri olan Akdeniz temsilcisi ile Karadeniz'in güçlü takımı Rizespor'un karşı karşıya geleceği mücadele merakla bekleniyor. Alanyaspor Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Alanyaspor Rizespor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle linki haberimizde.

Pazar gününü futbola ayırmak isteyenler önemli maçları izleme şansı yakalıyor. Onlardan biri de bugün Alanya'da oynanacak. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda Rizespor ile karşılaşacak olan Alanyaspor sahadan galip ayrılmak amacında. Trabzonspor'un bir maç gerisinde ikinci basamakta yer alan Akdeniz temsilcisi yeniden koltuğuna oturmak amacında. Yeşil maivililer ise beş haftadır kazanamamanın ardından Antalya'dan galip ayrılarak yeni bir sayfa açmak istiyor. İki ekibin zorlu mücadelesi taraftarları da hem tribün hem de ekran başına çekiyor. Karşılaşmanın yayın bilgilerini hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirisniz. Alanyaspor Rizespor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle linki haberimizde.
 


Alanyaspor Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan Spor Toto Süper Lig maçı bugün saat 16:30'da başlayacak. Karşılaşmayı Bein Sports 2'den canlı izleyebilirsiniz.


junior fernandes
 

Alanyaspor Rizespor beIN SPORTS 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Alanyaspor Rizespor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


çaykur rizespor
 


Alanyaspor Rizespor maçı muhtemel kadrolar


Alanyaspor: Marafona, Baiano, Welinton, Tzavellas, N'Sakala, Siopis, Ceyhun, Efecan, Bakasetas, Bammou, Cisse

Rizespor: Gökhan, Attamah, Taibi, Chatziisaias, Diomande, Abdullah, Moroziuk, Melnjak, Boldrin, Oğulcan, Samudio

 


5. maç

Alanyaspor ile Rizespor tarihlerinde 5. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 4 müsabakada Akdeniz ekibi henüz galibiyetle tanışamazken iki maçı Karadeniz temsilcisi kazandı, iki maç da berabere bitti. Alanyaspor ev sahibi statüsünde oynadığı karşılaşmalarda da galip gelemezken, yeşil mavililer bir kez kazandı, bir karşılaşma da beraberlikle sona erdi.


Tarihi başlangıç

Turuncu yeşilli kulüp bu sezon yaptığı başlangıçla tarihi bir adım attı. Sezona aldığı Kayserispor galibiyetiyle başlayan Alanyaspor, milli ara öncesinde Beşiktaş ile karşılaşana kadar oynadığı 6 karşılaşmada yenilmedi. 14 puanla ikinci olan Akdeniz temsilcisi, İstanbul'da rakibine karşı aldığı yenilgiye rağmen liderlikten kopmadı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.