Alanyaspor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda! BEIN Sports Canlı yayın bilgileri

Alanyaspor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda! BEIN Sports Canlı yayın bilgileri
Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın en kritik maçlarından birinde Alanyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İki takım da yeni senede gösterdikleri performanslarla taraftarlarına hayal kırıklığına uğratırken hedefleri bugünkü mücadeleden galip ayrılmak. Peki Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda. İşte detaylar...

208 yılına çok kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor son aldığı galibiyetin ardından beş beraberlik ve bir mağlubiyetle kritik bir süreçte. Alanyaspor ise Hikmet Karaman ile yeni bir döneme girmek ve zaferler yaşamak amacında. Spor Toto Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olan Alanyaspor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda. İşte yayın bilgileri...

Alanyaspor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
23. haftanın en kritik mücadelelerinden Alanyaspor - Trabzonspor maçı saat 19.00'da beINSPORTS1'de yaynlanacak.

Muhtemel 11'ler

Aytemiz Alanyaspor: Riou, Gassama, Tzavellas, Wellinton, N’Sakala, Fofana, Maniatis, Emre, Villafanez, Fernandes, Douglas

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Kamil, Okay, Kucka, Abdülkadir, Sosa, Yusuf, Rodallega

2018 yılında oynadığı 5 lig maçında 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak zirvenin 13 puan gerisine düşen Karadeniz ekibi, yeni yılda da ilk galibiyetini almanın mücadelesini verecek.

alanya oba stadı

Aytemiz Alanyaspor ile 4. randevu

Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında oynanan 3 maçta Trabzonspor galip gelemedi. Aytemiz Alanyaspor, 2 maçtan galibiyetle ayrılırken 1 maç ise beraberlikle sona erdi. Trabzonspor, 2016-2017 sezonunda deplasmanda 3-0 yenildiği rakibi ile sahasında 0-0 berabere kalmıştı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı da Aytemiz Alanyaspor 4-3 kazanmıştı.

8 futbolcu ceza sınırında

Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesinde Karadeniz temsilcisinde Tomas Hubocan, Matus Bero, Ogenyi Onazi, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan, Dame N’Doye ve Burak Yılmaz’ın yanı sıra sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Mustafa Akbaş ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular bugün kart görmesi halinde gelecek hafta oynanacak kritik Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay da ceza sınırındaki oyuncularına son idmanda bu konuda oldukça dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Kamil Ahmet yine 11’de

Sezon başında Eskişehirspor’dan transfer edilen Kamil Ahmet Çörekçi, artan performansıyla ilk 11’deki yerini sağlamlaştırıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, üç haftadır iyi bir oyun ortaya koyan 24 yaşındaki futbolcuyu, son yapılan taktik idmanda 11’de denediği öğrenildi. Başarılı oyuncuyu sol bek mevkiinde deneyen Çalımbay, sağ bekte ise formayı Joao Pereira’ya verecek. Devre arasında takıma katılan Novak’ın ise maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Fırtına’da 4 eksik

Hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, Alanya’ya gitti. Sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado, Mustafa Akbaş, Abdurrahim Dursun ve Fabian Castillo kafilede yer almadı. Turuncu-Yeşilliler’de ise kaleci Haydar Yılmaz ve Berkan Emir aynı sebepten dolayı mücadelede görev yapamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.