Alexander Sörloth adım adım Trabzonspor'a! Transfer sezonu onunla taçlanacak

Alexander Sörloth adım adım Trabzonspor'a! Transfer sezonu onunla taçlanacak
Son olarak dün Hamsik'e imza attıran Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililerin eski golcüsü Sörloth için verdiği mücadelede mutlu son yakın. Eğer anlaşma sağlanırsa Norveçli yıldız ikinci Karadeniz macerasında da golleriyle tribünleri coşturacak.

Crystal Palace'tan kiraladığı Sörloth'u sezon sonunda rekor bir ücretle RB Leipzig'e yollayan Trabzonspor, eski golcüsünü yeniden istiyor. Alman kulbüünün önce kampa götürme kararı aldığı Norveçli için kötü bir gelişmeye imza atarak Andre Silva'Yo kadrosuna kattı. Bu durum Trabzonspor'un işine yaradı. Ahmet Ağaoğlu'nun sürekli irtibatta olduğu golcü oyuncu için tüm şartlar zorlanacak.


Çilek Sörloth

Bu seon yaptığı transferle gündeme oturan Trabzonspor daha önce Bruno Peres, Gervinho, Koita ve Hamsik'i renklerine bağlamıştı. Djaninu ve Ekuban'ın takımdan ayrılmasının ardından Sörloth'un da açıklanması bekleniyor. Golcü yıldız için işleyen süreç taraftarları da heyecanlandırıyor. Şimdiden sosyal medyada milyonlarca mesaj ve beğeni atılmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.