Alexander Sorloth atıyor Trabzonspor kaybetmiyor! 44 puanın 34'ü ondan...

Alexander Sorloth atıyor Trabzonspor kaybetmiyor! 44 puanın 34'ü ondan...
Trabzonspor'un Sivasspor'u yendiği karşılaşmada attığı ve attırdığı golle bir maça daha damga vuran Alexander Sorloth durdurulamıyor. Gol sayısını 17'ye çıkaran ve Cardozo'yu yakalayan Norveçli, bordo mavililerin topladığı 44 puanın 34'üne de imza attı.

Crystal Palace'tan kiralandığı günden bu yana her geçen gün adından daha çok söz ettiren ve taraftarların sevgilisi haline gelen Alexander Sörloth golleriyle gündemden düşmüyor. Fırtına'nın dün Sivasspor'u 2-1 yenerek bir maç eksiği ile ligin zirvesine yerleştiği mücadelede attığı gol kadar Caner Osmanpaşa'nın kendi kalesine gönderdiği top ve performansıyla alkış toplayan genç oyuncu, son dönemde en çok gol atan yabancı Cardozo'nun gol sayısını da yakaladı. Şimdiki hedefi ise Şota Arveladze.

44 puanın 34'ü ondan!
Trabzonspor 41 puanla başladığı haftada elde ettiği galibiyetle puanını 44'ye yükseltti ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. Sorloth da sahada yer aldığı dakikalarda rakip fileleri 17 kez saarsmayı başardı. Bu gollerle birlikte Norveçli takımına 34 puanlık katkı sağladı. Ayrıca Sorloth'un gol attığı maçlarda Trabzonspor hiç kaybetmedi. Fırtına'nın aldığı üç yenilgide Sörloth'un golü bulunmuyor.

Kuzeyin kralı
Sorloth'un bu performansı taraftarları da sevindiriyor. Birçok görsel ve videonun yapıldığı Sörloth için kuzeyin kralı ve viking temalı çalışmalar yayınlanıyor.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.