Alexander Sorloth dönüyor! Tahkim'den sonra sırada Sivasspor var

Alexander Sorloth dönüyor! Tahkim'den sonra sırada Sivasspor var
Dün Tahkim Kurulu'ndan aldığı ceza 1 maça indirilen Alexander Sorloth, yarın Sivasspor maçında formasına kavuşuyor. Cezası indirilecek gibi maç maratonuna hazırlandırılan Norveçli bir kez daha takımının en büyük gol silahı olacak.

Gençlerbirliği karşısında gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maçtan men ve 85 bin lira para cezasına çarptırılan Alexander Sorloth için Trabzonspor Tahkim yoluna gitmişti. Dün gerçekleşen olağanüstü toplantıda yer alan genç futbolcu, savunmasını da kendisi yaptı ve söyledikleri kararda etkili oldu. Başarılı geçen sürecin ardından cezası 1 maça ve 45 bin liraya düşürülen Sorloth, Erzurumspor maçında cezasını çektiği için Sivasspor karşılaşmasındaki yerini alabilecek.
 


Oynayacak gibi hazırlandı

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'in ve takımın en büyük gol silahlarından biri olan Sorloth için yönetim Tahkim'e gitti. Bu sırada Sivasspor maçı hazırlıklarını da sürdüren bordo mavililerde golcü futbolcu çıkabilecek indirim kararı olasılığı da göz önünde bulundurularak tüm idmanlarını yaptı. Sorloth'un yarın oynanacak kritik mücadelede de ilk 11'de başlaması bekleniyor.


16 golü var

Crystal Palace'tan geldikten sonra gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Alexander Sorloth gol krallığında da birinci bulunuyor. Rakip fileleri 16 kez sarsan milli futbolcu, bu gollerin 10'unu Trabzon'da kaydetti. Sorloth Gençlerbirliği, Beşiktaş, Gaziantep FK, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 1, Kayserispor'a 2, Kasımpaşa'ya ise 3 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.