Alexander Sörloth hedefini belirledi: Premier Lig aklımda olan bir şey değil

Alexander Sörloth hedefini belirledi: Premier Lig aklımda olan bir şey değil
Attığı gollerle Süper Lig'i domine eden ve gol krallığı listesinde ilk sırada yer alan Alexander Sorloth hedefini belirledi. Bordo mavili ekiple Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istediğini açıklayan Norveçli yıldız; "Zirvede ve savaşan bir takımdayım. Burada iyi bir sezon geçirmek istiyorsanız 30 gol atmalısınız. Premier Lig şu anda aklımda olan bir şey değil" dedi.

Bu sezon adından en çok söz ettiren futbolcu olma başarısı gösteren Alexander Sörloth gol krallığı yarışında emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Genç golcü özel izinle gittiği ülkesi Norveç'te basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hedefini 30 gol olarak belirleyen Sörloth, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğinia açıkladı.

Oynadığım futbolun keyfini sürüyorum
Trabzonspor'dan ayrılmak konusunda bir acelesi olmadığını söyleyen Norveçli golcü, "Süper Lig oldukça üst düzey bir lig. Burada şampiyon olduğumuz takdirde, direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız. Buradan ayrılmak konusunda bir acelem yok. Tabii futbolda ne zaman ne olacağını da bilemezsiniz. Sıra dışı bir şey geldiği takdirde o zaman olasılıklara bakmanız gerekir. Ama dediğim gibi şu an için hiç acelem yok. Oynadığım futbolun ve kendimin keyfini sürüyorum" diye konuştu.

Premier Lig aklımda değil
Premier Lig'e dönüp dönmeyeceğiyle alakalı konuya ise Alexander Sörloth, "Premier Lig şu an için aklımda olan bir şey değil. Bu, kulübe bağlı. Zirvede, savaşan bir takımdayım, ligin en çok gol atan oyuncusuyum. Her zaman atak yapmayı düşünüyor, hücum futbolu oynuyoruz" ifadelerini kullandı.

Gol hedefi 30
Premier Lig'de 15, Süper Lig'de ise 30 gol atabilmenin bir santrforu mutlu edeceğini söyleyen Sörloth, "1-0 kazandığınız ya da deplasmanda 0-0 berabere kaldığınız bir maç, santrforsanız sizi mutlu etmiyor. Premier Lig'de orta ya da ortanın altı bir takımdaysanız 10-15 gol atmak çok mutlu eder. Trabzonspor'da iyi bir sezon geçiriyorsanız 30 gol atmalısınız. 30 gol atmak bir santrfor için en iyisidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.