Alexander Sörloth Messi'yi de geçti!

Alexander Sörloth Messi'yi de geçti!
Beşiktaş ağlarını iki kez sarsarak gol sayısını 19'a çıkaran ve gözünü Şota'nın rekoruna diken Alexander Sörloth, Avrupa'nın 10 liginin baz alındığı sıralamada da beşinci sıraya yerleşti. Norveçli yıldız Lionel Messi'yi de geride bıraktı.

Süper Lig'de bu sezonun en yüksek performansına imza atan ve gol krallığı yarışında da ilk sırada yer alan Alexander Sörloth her geçen gün daha da büyüyor. Bordo mavililerin Norveçli futbolcusu 19 golle Avrupa'nın 10 ligine de damga vurmayı başardı. Son olarak Real Madrid'in ilgilendiği öne sürülen Sörloth, Avrupa'nın birçok yıldızını da geride bıraktı ve beşinci basamakta kendine yer buldu..

Messi'yi geçti!
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Alexander Sörloth, Süper Lig'de gol krallığı yarışında 19 golle ilk sırada yer alırken, 16 kez fileleri sarsan Aytemiz Alanyaspor futbolcusu Papiss Cisse en yakın takipçisi. Kariyerinin en skorer dönemini bordo- mavili forma altında yaşayan Sörloth, bordo-mavili takımla gösterdiği performansla gol krallığı sıralamasında dünya yıldızlarının arasına girdi. 21 maçta 21 gol atan Juventus'lu Cristiano Ronaldo'nun gerisinde yer alan Sörloth, 20 maçta 18 gol atan Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin ise önünde yer aldı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.