Alexander Sorloth UEFA'nın da gündeminde

Alexander Sorloth UEFA'nın da gündeminde
Süper Lig'deki performansıyla adından her geçen gün daha fazla söz ettirmeyi başaran Alexander Sörloth, UEFA'nın da gündemine geldi. Genç oyuncu hakkında UEFA'nın resmi sitesinden 'Sırbistan maçında fark yaratır mı?' sorusu soruldu. Bu paylaşım binlerce kez yorumlandı, beğenildi ve paylaşıldı.

Bu sezon oynadığı 21 maçta 17 gol atıp 5 de asist yapan Alexander Sorloth, Trabzonspor'un liderliğinde önemli bir katkı ortaya koydu. Norveçli futbolcunun bu başarısı UEFA tarafından da manşete taşındı. UEFA Euro 2020'nin sosyal medya hesabı, 26 Mart'taki Euro 2020 play-off maçında Sırbistan'ı ağırlayacak olan Norveç Milli Takımı'nda Sörloth'u ön plana çıkardı. 24 yaşındaki golcünün milli takım formalı fotoğraflarını paylaşan UEFA, takipçilerine "Alexander Sörloth, Euro 2020 play-off turunda fark yaratır mı?" sorusunu yöneltti. Paylaşımda ayrıca Sörloth'un bordo-mavili formayla son 9 maçta 10 gol attığı da belirtilirken, bu paylaşım yüzlerce beğeni aldı.


Alexander Sorloth UEFA'nın da gündeminde
4 golü var
Alexander Sörloth, Euro 2020 elemelerinde Norveç Milli Takımı formasıyla 5 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda attığı 4 golle ülkesinin play-off turuna kalmasında büyük pay sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.